Bogdan Ionescu iubește din nou! Primele imagini cu noua sa parteneră

Este oficial! Bogdan Ionescu alias Syda și noua lui iubită nu se mai ascund! Afaceristul a divorțat de cea de-a doua soție, turcoaica Sheila, găsinfu-și fericirea în brațele Ralucăi Paraschiv. Acesta a ținut morțiș să se laude pe pagina sa de Instagram, cu noua sa parteneră de viață, postând mai multe imagini din momentele lor de tandrețe.

În urmă cu o lună, Bogdan Ionescu și Raluca Paraschiv erau invitați la aceeași nuntă și anume...nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica. În acea seară magnifică, afaceristul a ales să îi facă o dedicație muzicală brunetei, care se pare că i-a ajuns direct la inimă.

La scurt timp, cei doi s-au întâlnit și la petrecerea aniversară pe care Vica Blochina a organizat-o cu prietenii apropiați, unde s-au simțit perfect. Toate aceste întâlniri i-au făcut pe cei doi să ajungă la concluzia că ar fi bine să înceapă o relație de iubire. Așa că, aseară, Raluca și Bogdan au fost la un restaurant de fițe din nordul Capitalei, unde au petrecut și s-au desfătat cu tot felul de delicatese culinare...mai ales că ieri a fost și ziua de naștere a brunetei.

Din imaginile pe care Syda le-a postat, pe contul său de socializare, putem observa că cei doi se bucură foarte mult de fiecare moment pe care îl petrec împreună, mai ales că bărbatul a luptat mult până să îi câștige inima fostei burlăcițe, Raluca Paraschiv.

Click! spune

Bogdan Ionescu și Sheila, de origine turcă, cea de-a doua soție a afaceristului, s-au căsătorit în anul 2020, iar ceremonia a fost una desprinsă parcă din povești. Cei doi, pe atunci, organizaseră o petrecere extravagantă la cel mai scump palat din Istanbul, iar cei prezenți s-au putut delecta cu delicatese culinare și cu băuturi alcoolice fine. Mariaj care, la scurt timp, din cauza neînțelegerilor, a ajuns la final.

De asemenea, Bogdan Ionescu a fost căsătorit și cu Elena Băsescu cu care are doi copii: pe Sofia și pe Traian Junior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net