Totul despre posibila relație dintre Syda și Raluca Paraschiv! Un apropiat i-a dat de gol

#Exclusiv Click!

După ce au apărut informații în spațiul public cum că Bogdan Ionescu alias Syda ar fi curtat-o pe focoasa brunetă, Raluca Paraschiv, la nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica gurile rele au început să vorbească. Surse apropiate din anturajul celor doi ne-au oferit mai multe detalii despre ce s-a întâmplat.

În urmă cu câteva săptămâni un zvon cum că Bogdan Ionescu și Sheila, femeia cu care credea că o să își petreacă tot restul vieții împreună, s-au despărțit era să facă înconjurul presei tabloide. Informația începea să se adeverească de la o zi la alta.

Ba mai mult, la finalul săptămânii trecute, mai exact vineri seară, Bogdan Ionescu alegea să onoreze invitația la nuntă a Mariei Constantin și a partenerului său de viață. Se pare că afaceristul s-a amorezat, atunci, de o altă domniță cu forme apetisante din showbiz-ul românesc... și anume Raluca Paraschiv. Gurile rele au spus că cei doi ar fi venit împreună la nuntă, că ar forma deja o posibilă relație de iubire secretă, mai ales că Bogdan i-a dat și dedicație brunetei, de față cu toată lumea, atunci când a cântat Adrian Minune.

„Este adevărat că Bogdan a stat la masa de lângă Raluca și că i-a făcut o dedicație în timp ce cânta Adrian Minune dar în rest nimic mai mult. Ea a stat la masă cu Kamara, Marian Drăgulescu, cu DJ-Harra. Ei doi au mai vorbit, acolo la nuntă, dar nu au fost împreună la nunta Mariei...mă refer ca și cuplu

Bogdan a venit singur 100% și a stat la masă între Vica și Gabi Bădălău. Deci nu are cum să fi fost cu cineva. Nu știu dacă s-a combinat sau nu cu cineva acolo. Nu știu mai multe”, au declarat surse apropiate din anturajul celor doi pentru Click!

Click! spune

Bogdan Ionescu și Sheila, de origine turcă, s-au căsătorit în anul 2020, iar ceremonia a fost una desprinsă parcă din povești. Cei doi, pe atunci, organizaseră o petrecere extravagantă la cel mai scump palat din Istanbul, iar cei prezenți s-au putut delecta cu delicatese culinare și cu băuturi alcoolice fine. Sheila se înțelegea de minune cu copiii pe care Bogdan Ionescu îi are din fosta căsătorie cu Elena Băsescu: Sofia și Traian Junior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net