Bucurie mare în familia lui Becali. Nepotul favorit al lui Gigi, Vasile Geambazi, a devenit tătic! „Ne-a schimbat viața!”

#Exclusiv Click!

Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului, și nepotul favorit al lui Gigi Becali, a devenit tătic pentru a treia oară! Gabriela Pavel, iubita lui Vasi Geambazi, a adus pe lume, zilele acestea, un băiețel, care a primit nota 10 la naștere. Fericitul cuplu urmează să se căsătorească în curând.

Gabriela Pavel și Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali, plănuiau să facă nuntă mare la Palat, dar iată că, între timp, a venit pe lume primul lor copil, un băiețel de toată frumusețea.

Gabriela, iubita lui Vasi Geambazi, a născut chiar săptămâna aceasta, la o clinică particulară din București. Bebelușul a avut 3 kg și a primit nota 10 din partea medicului Monica Cirstoiu. Aceasta din urmă, a fost și medicul Elenei Băsescu, la nașterea copiilor acesteia.

Gabriela Pavel, iubita lui Vasi Geambazi: „Un copil este o binecuvântare”

Gabriela Pavel și-a adus bebelușul acasă, despre care spune că le-a schimbat viața, pur și simplu.

Este adevărat, am născut un copil sănătos și frumos. Mi-am revenit cu bine după naștere.

Dacă ar fi să mulțumesc, aș face-o în primul rând doamnei profesor doctor primar Monica Cirstoiu, pentru implicare și dăruire, cât și întregii sale echipe.

Este firesc să fie o fericire, un copil este o binecuvântare. Îți schimbă viața, percepția, prioritățile cu totul”, a declarat proaspăta mămică, în exclusivitate pentru Click!

Cine este Vasile Geambazi?

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi.

Nepotul lui Gigi Becali a divorțat de fosta soție, Alina, cu care are doi copii. Divorțul a avut loc fără mare tam-tam, pe cale amiabilă, la notar, după ce fosta soție l-ar fi înșelat fără scrupule pe nepotul latifundiarului.

În 2013, nepotul latifundiarului din Pipera a câștigat un proces important, fiind despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare situat în Voluntari, care fusese retrocedat.

Vasile Geambazi a fost și patronul în acte al FCSB-ului. Acesta i-a cedat, însă, lui Gigi Becali acțiunile. În prezent, nepotul lui Gigi a pus pe picioare și controlează FCSB Academy, „pepiniera” clubului patronat de Becali.

Viitoarea mireasă din familia Becali, blondina Gabriela Pavel, deține o cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București și, timp de aproximativ șapte ani, a lucrat în presa sportivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net