Nuntă mare la Palat! Se anunță eveniment de cinci stele în familia Becali! Cine sunt mirii?

Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului și nepotul lui Gigi Becali, este aproape gata de însurătoare. Cea care i-a furat inima lui și familiei sale este Gabriela Pavel, fostă jurnalistă și PR de succes în lumea mondenă a Capitalei. Cumințica blondină este gata pregătită să intre în familia latifundiarului din Pipera, acolo unde și-a găsit și o bunică de suflet, pe Alexandrina Becali.

image

Vasile Geambazi, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali, are o relație de mai bine de trei ani cu fosta jurnalistă, blondina Gabriela Pavel. 

Fosta nevastă a călcat strâmb!

Vasile Geambazi a divorțat de fosta lui soție, Alina, cu care are doi copii. Divorțul a avut loc fără mare tam-tam, pe cale amiabilă, la notar, după ce fosta soție l-ar fi înșelat fără scrupule pe nepotul latifundiarului. 

Ulterior, nepotul patronului de la FCSB a fost văzut în compania mai multor domnișoare de oraș, care nu i s-au lipit însă de suflet. Asta până în urmă cu trei ani, atunci când a întâlnit-o pe frumoasa blondină Gabriela Pavel, cu care formează un cuplu perfect.

Nunta bate la ușă, iar cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune. Click! a aflat că Vasile Geambazi se pregătește de o nuntă ca în povești, iar mireasa va fi una cu adevărat spectaculoasă.

Până una alta, Gabriela a intrat și la inima familiei lui Gigi Becali. Blondina se înțelege de minune cu Alexandrina Becali, mama latifundiarului din Pipera, care i-a luat locul în sufletul ei bunicii sale, pe care a pierdut-o cu mai mulți ani în urmă. 

Când ai un dor de bunica cu care ai crescut, care ți-a fost ca o mamă, Dumnezeu îți scoate în cale o bunică de suflet.

Un înger pe Pământ, care mă mângâie și mă privește așa cum o făcea și bunica mea”, a mărturisit Gabriela Pavel, emoționantă, postând pe Instagram o poză cu bunica de suflet, pe care o strânge la piept, chiar din biserica ridicată de Becali în Pipera.

Viitoarea mireasă din familia Becali, blondina Gabriela Pavel deține o cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București și, timp de aproximativ șapte ani, a lucrat în presa sportivă.

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora celebrului Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. În 2013, nepotul latifundiarului din Pipera a câștigat un proces important, fiind despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare situat în Voluntari, care fusese retrocedat.

Vasile Geambazi a fost și patronul în acte al FCSB-ului. Acesta i-a cedat, însă, lui Gigi Becali acțiunile. Acesta a pus pe picioare și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Joe Biden FOTO Profimedia
coronavirus jpg
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg