Gigi Becali „investește” 2 tone de brânză în nunta lui George Simion!

9 august 2022 11:21   Național
Ultima actualizare:

George Simion, liderul partidului AUR, pune la punct ultimele detalii ale mega-evenimentului pregătit pentru finalul acestei luni, nunta cu aleasa inimii sale, Ilinca.

Pentru că vrea ca meniul să conțină mămăliguță cu brânză, George Simion s-a dus să ia produsul lactat, de la cel mai cunoscut crescător de oi al țării, nimeni altul decât Gigi Becali!

Becali a sărit cu brânză în ajutorul lui Simion, pentru a completa meniul

Astfel, Becali și-a luat de la gură o impresionantă cantitate de brânză pentr a-i da lui Simion nu mai puțin de două tone. 

Tocmai am plecat de la Gigi Becali, care o să ne ajute cu 2.000 de kilograme de brânză. O să avem şi mămăliguţă cu brânză”, a dezvăluit George Simion în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Citește și: Ilinca, ai grijă! George Simion înnebunește toate femeile cu freza asta nouă

Pe 27 august, George Simion va renunța la burlăcie și se va căsători cu Ilinca, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea. Politicianul a anunțat o nuntă tradițională, fără dar, ca o masă câmpenească, la care poate participa oricine își dorește.

Astfel, până în acest moment, și-au anunțat participarea peste 15.000 de persoane! Mai mult, George Simion a spus că va avea câte o pereche de nași din fiecare județ al țării.

George Simion, câte o pereche de nași din fiecare județ al țării

Așadar, se anunță o misiune grea pentru preoții care vor oficia slujba de cununie. Aceștia vor trebui să rostească numele a peste 80 de nași! Nu putem decât să ne imaginăm cât va dura doar acest moment.

Nici pentru George Simion, un tradiționalist convins, nu se anunță o misiune ușoară, dacă, în calitate de fin va dori să își viziteze și să ploconească toți nașii, pe parcursul anului. Rămâne de văzut cum se va descurca.

În materie de divertisment, George Simion a ținut să anunțe și lista artiștilor care vor bucura auzul mesenilor. „Va fi Phoenix, va fi Sava Negrean Brudaşcu, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ. Am şi nişte lăutari din Bucureşti, taraful lui Viorel Pană. S-au supărat că nu i-am menționat cu altă ocazie”, a mai anunțat George Simion în emisiunea moderată de Ionuţ Cristache și Ion Cristoiu.

Citește și: Nunta lui George Simion, mai ceva ca Revelionul la Oache! Își pune pirostriile în Măciuca, iar numărul de invitați e copleșitor

George Simion a menționat că participarea la nunta sa se va face pe baza unei brățări de acces, similară concertelor și altor evenimente culturale. Meniul va fi unul tradițional românesc, așadar nu vor lipsi sarmalele și friptura, dar nici vinul alb.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe