Camelia Mitoșeru, de urgență la spital: „Am trecut prin clipe de groază!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Camelia Mitoșeru (72 de ani) este o luptătoare! Actrița a trecut recent prin momente de cumpănă și a fost nevoită să ajungă de urgență la spital și să ia calmante pentru a o mai lăsa durerile, asta după ce a căzut cu spatele pe trotuar.

Camelia Mitoșeru cu un ochi râde, iar cu altul plânge, în ultima perioadă! Asta după ce actrița a ajuns de urgență pe mâna medicilor.

„Acum sunt mult mai bine, dar în urmă cu o lună am trecut prin clipe de groază. Am căzut foarte tare și am stat în pat. Mă duceam într-o zi la magazin cu cățelul meu și mai era un câine legat acolo la intrare, la magazin, și a început să latre la al meu, m-am speriat foarte tare atunci și nu știu cum s-a întâmplat că m-am dus direct pe spate, direct pe betonul ăla. M-am lovit foarte tare la coloană și fese.

O lună nu m-am mișcat din pat, a fost foarte greu. Am avut noroc de Mihai care a venit la mine în fiecare seară să vadă cum mă simt. Nu am avut nicio vânătaie în urma celor întâmplate, doar că m-am ales cu o sperietură zdravănă. Ca să mă mai lase durerile medicii mi-au dat niște calmante pentru că eu atunci am ajuns de urgențp la spital. Acum sunt mai bine, sunt tare fericită, de luni revin din nou la TV”, a precizat Camelia Mitoșeru.

Operație pe creier

În urmă cu un an și jumătate, Camelia Mitoșeru era greu încercată de viață din nou, deoarece artista trecea printr-o operație grea pe creier, asta după ce la începutul anului 2021 aceasta a fost diagnosticată cu o tumoră gravă pe creier.

„A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles.

Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, spunea Camelia Mitoșeru pentru Antena Stars după acea intervenție chirurgicală.

image
image
image
image
image
image
Regele Charles  GettyImages jpg
Monica Bârlădeanu și fratele ei, Petru  Foto Facebook
9 ion ion tiriac si sorana cirstea jpg jpeg
Simona Halep, Getty Images jpg
Andreea Oana Popescu, fosta dansatoare a Deliei, și soția campionului la dans sportiv Rareș Cojoc, a apelat miercuri la noi intervenții estetice și s-a operat la față
Kate Middleton William facultate profimedia 0221704226 jpg