Camelia Mitoșeru, pe scenă după operația la cap! ”Am căzut în fund, toată lac! ”

19 ianuarie 2022

Camelia Mitoșeru e gata să urce pe scenă din nou după operația de tumoră la cap din urmă cu apoape un an. Actrița și-a revenit total, își ia la timp pastilele și va fi sărbătorită la Teatrul Constantin Tănase pe 29 ianuarie, în cadrul unui spectacol „In memoriam Puiu Călinescu”.

image
Camelia Mitoșeru a suferit o operație de tumoră la cap Sursa: Facebook

Camelia Mitoşeru și-a revenit complet după operația de tumoră suferită în februarie anul trecut, atunci când fiul său a crezut că o va pierde. Acum, actrița, în vârstă de 71 de ani, se pregătește să urce din nu pe scenă. Pe 29 ianuarie, va fi sărbătorită la Teatrul Constantin Tănase, într-un spectacol "In memoriam Puiu Călinescu", actor cu care fost colegă timp de 15 ani.

Sunt sărbătorită la Constatin Tănase împreună cu alți trei colegi de-ai mei. Directorul de la Tănase a debutat cu mine în spectacol. De când am ieșit la pensie la cerere, eu nu am mai putut să joc la teatru. Eu aveam trupă paticulară. Aveam vechime atunci să-mi pun și-n cap. De atunci nu m-am dus niciodată la Savoy. Teatrul e renovat de Arșinel. E de vis!

Mă simt excelent, mă duc pe la televizor din nou, nu m-ați văzut? Îmi iau tratamentul de două ori pe zi și îi dau mesaj lui Mihai să-l anunț că mi-am luat pastilele”, a declarat Camelia Mitoșeru, în exclusivitate, pentru click.ro.

stanga
dreapta
camelia mihai mitoseru JPG
camelia mitoseru2 JPG
camelia mihai mitoseru 2 jpg
afis teatru camelia JPG

„Nu vroiam să-mi iau medicamentele”

Camelia, mama lui Mihai Mitoşeru, a fost operată pe 3 februarie 2021, actrița fiind diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul meningelui cerebral), afecțiune care îi putea pune viața în pericol.

După intervenția care a durat nu mai puțin de șase ore, Camelia Mitoșeru, a suferit complicații destul de grave. Câteva vase de sânge s-au spart în jurul operației, așa că mama lui Mihai Mitoșeru a avut nevoie de îngrijiri suplimentare.

Eu nu am crezut niciodată în medicamente. Nu am avut nevoie de ele toată viața mea. În ziua aia, precis nu mi-am luat medicamentele. Știu că mi-am făcut un ceai și m-am trezit jos pe podea. A fost un puseu de tensiune, cred. M-am trezit în fund și toa lac, am făcut pe mine și m-a dus Mihai la spital. Acum medicamentele sunt sfinte pentru mine. Aveți grijă să vă luați medicamentele!”, a vertizat mama lui Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru a scăpat ca prin urechile acului și de Covid, după ce fiul ei Mihai Mitoșeru a contactat boala.

Nu am avut Covid niciodată, am facut două vaccinuri. M-a dezinformat la început cineva de acolo de la spital că nu am voie să fac vaccin. Apoi domnul profesor la care merg a zis că trebuie făcut neapărat. Am și certficat verde! E o prostie să te gândești că-ți cresc pene pe cap sau solzi de pește de la vaccin!”, a mai spus Camelia Mitoșeru, pentru click.ro.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg