Camelia Mitoșeru vânează reducerile la mâncare și gătește ieftin: „Stela Popescu m-a învățat!”. Cum se simte, după operația pe creier?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Camelia Mitoșeru (73 de ani) ne-a oferit o rețetă ieftină de plăcintă cu iaurt, pe care a învățat-o, în anii tinereții, de la regretata Stela Popescu, actrița de care a legat o frumoasă prietenie. Camelia Mitoșeru ne-a mai dezvăluit, exclusiv pentru Click!, și cum se chivernisește din banii de pensie. Recunoaște că adesea vânează prin magazine reducerile la mâncare.

„La pensie, nici nu mi-au dat, nici nu mi-au luat!”

Camelia Mitoșeru ne-a dezvăluit cum se descurcă din banii de pensie, pe care îi primește după cei peste 40 de ani de activitate scenică.

„Mie nici nu mi-au dat bani în plus, dar nici nu mi-au luat. Încă nu am primit o decizie de recalculare, talonul este același și luna asta. Poate că îmi vor mai da, nu știu. Dar, până atunci, vânez reducerile, la mâncare, prin magazine. De exemplu, recent mi-am cumpărat o înghețată, de 24 de lei, prețul inițial, dar m-au taxat la casă numai cu 18 lei.

E și marcă bună, cu ciocolată. Iar pâinea o cumpăr chiar ieftină, am descoperit pâinea normală de 1,5 lei bucata, o feliază acolo. E așa gustoasă. În fiecare zi cumpăr o pâine. Eu mănânc vreo două felii, iar restul dau la vrăbii, porumbei, prin curte. În zece minute au ras tot”, spune Camelia Mitoșeru, exclusiv pentru Click!

Cum se simte după operația pe creier?

Camelia Mitoșeru ne-a vorbit și despre starea ei de sănătate. În urmă cu trei ani a suferit o operație pe creier, după ce a fost diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul meningelui cerebral), afecțiune care îi putea pune viața în pericol:

„După acea intervenție chirurgicală mă simt excelent, merg pe la televiziuni, am fost la Metropola TV des, acolo sunt mai mereu invitată, au multe emisiuni. Nu am încă o colaborare, dar mi-ar plăcea să lucrez pentru ei, este o atmosferă de familie.

Iar Mihai Mitoșeru, fiul meu, este acum în Italia, într-o vacanță, are gașcă acolo. Încă nu filmează emisiunea lui cu nunțile, la Kanal D, se dă în reluare. Dar, el are multe colaborări, este actor”, ni s-a mai confesat Camelia Mitoșeru, exclusiv pentru Click!

Rețeta de plăcintă cu iaurt: „Stela Popescu m-a învățat!”

Camelia Mitoșeru este însă și o talentată gospodină. Ea ne-a dezvăluit și rețeta de plăcintă cu iaurt, ierftină, pe care a învățat-o de la fosta ei colegă de la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” din București:

„De la regretata Stela Popescu am învățat, în anii tinereții, să prepar și ciorbe, dar și plăcinta cu iaurt, o bunătate! Vă ofer rețeta, nu e deloc greu de făcut. Aveți nevoie de un pachet de foi de plăcinte, jumătate puneți jos, pe tavă, restul peste. Se ung mai înainte foile cu margarină sau cu unt între ele.

Găletușa de iaurt o amestecați cu 10 ouă și cu vreo șase linguri de zahăr. Mie nu-mi place foarte dulce. Adăugați în compoziție și un pumn de stafide, ca să dați gust, plus alte mirodenii. Plăcinta o băgați mai apoi la cuptor, la foc mic, cam 40 de minute. Gata, asta e plăcinta!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
MARIA DRAGOMIROIU jpeg
Alin Oprea a spus adevărul despre despărțirea Talisman foto arhivă personală
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net