Camelia Mitoșeru a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale: „Îmi pare rău că nu...”

#Exclusiv Click!

Camelia Mitoșeru (72 de ani) ne-a vorbit în exclusivitate despre cel mai mare of din viața sa, și anume faptul că nu și-a mai refăcut viața personală după ce s-a despărțit de Dan Mitoșeru, bărbatul cu care are un copil, pe Mihai Mitoșeru (47 de ani).

Camelia Mitoșeru este măcinată de gânduri! Faptul că a ales să nu își mai acorde o șansă la iubire, după separarea de bărbatul cu care credea inițial că o să îmbătrânească împreună, și care i-a trădat așteptările, o distruge sufletește.

Din cauza pasiunii pătimașe pe care o avea acesta pentru poker, dar și a faptului că nu a venit să o ia de la maternitate atunci când a fost externată cu pruncul lor, Camelia Mitoșeru a ales, la acea vreme, să îl părăsească definitiv.

„Îmi pare rău că nu mi-am refăcut viața personală, este foarte greu singură. Vine o zi când nopțile sunt foarte grele atunci când ești doar tu cu tine și atât.

În tinerețe am zis că îmi este mai bine singură. Știi cum este viața de artist...mereu pe drumuri! Plecam la spectacole peste tot în țară, îmi era bine, nu dădeam explicații nimănui: ce fac, unde merg, dar nu a fost bună decizia, eram mai bine să îmi refac viața personală. Am greșit cu asta”, a declarat Camelia Mitoșeru pentru Click!

Camelia Mitoșeru, declarații sincere

Actrița nu s-a sfiit niciodată să vorbească deschis despre suferința sa lăuntrică.

„Am avut o căsnicie nefericită cu Mitoşeru! Am tras cât am putut eu de această relaţie, nu m-a înşelat, nu m-a bătut, dar pur şi simplu s-au adunat multe şi nu mai puteam să trăiesc cu el. Am realizat asta când coboram scările maternităţii, cu Mihai în braţe. Venise mama să mă scoată din spital, pentru că el jucase toţi banii la poker. Atunci ceva din mine s-a rupt, eram goală pe dinăuntru şi am spus «GATA!»”, a povestit Camelia Mitoșeru, la emisiunea Oanei Turcu în urmă cu câțiva ani la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net