Când îmbracă Cosmina Păsărin rochia de mireasă? „Ne tratăm relația cu respect!”

#Exclusiv Click!

Cosmina Păsărin (40 de ani) trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa! Vedeta TV a recunoscut că iubește din nou, iar norocosul este nimeni altul decât Alex Gully, un tânăr cu patru ani mai mic decât ea, de profesie DJ. Contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit când urmează să îmbrace rochia de mireasă.

Cosmina Păsărin se pare că nu vrea, momentan, să își întemeieze o familie. Chiar dacă este fericită în brațele actualului partener de viață, Alex Gully, după o lungă perioadă de singurătate, se pare că vedeta nu disperă că nu are o familie și un copil. Ba din contră, aceasta ne-a spus că nu se grăbește să ajungă la altar, ci își dorește să ia lucrurile treptat.

„Sunt bine alături de iubitul meu. Nu bat clopote de nuntă, deocamdată nu. Încă ne cunoaștem, o luăm ușor – ușor că așa e mai bine. Nu locuim împreună, fiecare locuiește la casa lui. În momentul de față, ne tratăm relația cu respect și cam atât. Cât despre un copil, nu este cazul momentan. Important acum este să ne înțelegem noi doi, după aceea vom vedem ce o să urmeze”, a declarat, Cosmina Păsărin pentru Click!

Cosmina Păsărin, totul despre copil

În urmă cu o lună, vedeta ne vorbea deschis și despre „rolul” de mămică:

„O femeie dă naștere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie, copiii nu se fac una – două. Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă și copil. Asta este, dacă nu am soț sau un copil este vreo problemă? Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie. Este greu să găsești pe cineva pe aceeași lungime de undă cu tine, nu este ușor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!”

Click! spune

Cosmina Păsărin s-a iubit mai bine de 12 ani cu George Vintilă, cunoscut pentru aparițiile sale de la TV și de la radio. Însă, pe lângă această iubire pătimașă, aceasta a fost mai fost implicată și în alte relații amoroase, cum ar fi cea cu Bogdan Vlădău, DJ Pagal sau medicul Neymar, însă fără niciun deznodământ fericit.

Vedeta a ajuns în centrul atenției, cu mulți ani în urmă, datorită relațiilor sale amoroase pe care le-a avut, dar și a carierei profesionale, deoarece a fost implicată, până în prezent, în mai multe proiecte de televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net