Când și unde va fi înmormântat Marcel Toader

Ultima actualizare:

    Marcel Toader a murit pe 3 augustFoto: Arhiva Click!
Marcel Toader a murit pe 3 augustFoto: Arhiva Click!

Marcel Toader a murit, sâmbătă (3 august), în urma unui infarct. Fostul rugbist se afla în vizită la niște prieteni din Periș, județul Ilfov, atunci când și-a pierdut cunoștința. Deși erau în stare de șoc, cei prezenți au avut starea de spirit să cheme imediat ambulanța, însă medicii nu au mai putut să îl salveze.

Marcel Toader a murit la doar 56 de ani. Afaceristul va fi înmormântat în Constanța, acolo unde locuiește mama lui, potrivit adevarul.ro. Funeraliile au loc miercuri (7 august), potrivit anunțului făcut de Maximilian, fiul său.

"Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde, dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormânta unul dintre părinți! Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine (luni, 5 august) după orele 13:00-14:00 la capela Cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el! Încă o dată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rău, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevăratul Marcel Toader

Felicitări tata, m-ai făcut mândru până la capăt! Înmormântarea va avea loc miercuri în satul Cumpana (Județul Constanța)!", a transmis Maximilian Toader.

Sâmbătă, Marcel Toader a fost să se relaxeze la casa unor prieteni, iar nimic nu prevestea tragedia. Omul de afaceri a făcut infarct, iar medicii au încercat să îl resusciteze aproximativ o oră, dar fără succes. 

Marcel Toader avea de mulți ani probleme cu inima, pe care le-a recunoscut abia recent. În 2012, el a suferit un alt infarct, în urma cărora i s-a montat un stent. Anul trecut, el a suferit o nouă intervenție chirurgicală pe cord, după ce medicii au descoperit că unde a fost țesutul necrozat, inima lui Marcel Toader prezenta niște fluctuații de ritm. Fostul sportiv avea grijă mereu la ce mănâncă și făcea sport în fiecare săptămână, însă chiar el recunoștea că nu îi asculta pe medici.

„Am avut un infarct, am fost internat, mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile. Inima mea e puternică încă”, a declarat Marcel Toader, anul trecut. 

Gabriela Cristea nu vine la înmormântare

Fosta soție a lui Marcel Toader, de care afaceristul s-a despărțit cu scandal, a declarat că nu are de gând să vină la înmormântare. Prezentatoarea TV a precizat că ea nu a mai ținut demult legătura cu fostul rei soț și că cei doi „comunicau” doar prin avocați. Maria Constantin s-a declarat îndurerată de vestea primită, dar nu a spus dacă vine sau nu la funeralii.

Citește și

Marcel Toader era să moară în 2012, când era soțul Gabrielei Cristea: „Am făcut infarct, mi s-a pus un stent!”

Ultimele poze cu Marcel Toader! Era la vin cu prietenii și nimic nu trăda că ar fi bolnav

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net