Cântăreața Elena Pădure, despre scenele cu Jude Law: „L-am văzut murdar și ne gândeam: cine o mai fi și amărâtul ăsta?”

Ultima actualizare:

Cântăreața Elena Pădure spune că a avut o zi de naștere frumoasă și că în preajma aniversării s-a revăzut cu drag în celebrul film de Oscar, ”Cold Mountain” cu Nicole Kidman și Jude Law, difuzat de postul tv AMC, peliculă în care a făcut figurație alături de alte colege de la Teatrul Muzical din Brașov.

Cântăreața Elena Pădure
Cântăreața Elena Pădure

„M-am bucurat să revăd filmul pe postul AMC. M-a sunat o colegă să-mi spună că este difuzat filmul în care am fost selectată să fac figurație. Filmările au avut loc în anul 2002 la Zărnești și ne-am văzut în biserică lângă Nicole Kidman. Îmi amintesc că ne schimbam la corturi. Știu că în drum spre platourile de filmare l-am văzut pe Jude Law murdar și ne gândeam, ”Cine o mai fi și amărâtul ăsta?” Când colo, noi nu l-am recunoscut! Noi cântam în corul bisericii și am făcut repetiții cu un dirijor la Hotel la ARO înainte de filmare. Ei au construit pe platoul de filmare o biserică în stil american al anilor 1860.

Aveam la dispoziție un bufet suedez cu de toate de la produse de patiserie la băuturi și, aveam o colegă Anuța, mai pofticioasă, și ea stătea și mânca, și noi o vedeam pe fereastră în timpul filmării cum ne făcea în ciudă! ”Uite, Lenuță, ce mănânc eu!”. Și noi abia așteptam să se termine filmarea. Îmi amintesc că, în perioada aceea cântam în Poiana Brașov și ajungeam acasă pe la ora 2 noaptea, iar la ora 4 dimineața ne luau autocarele să ne ducă la Zărnești, la filmări, pentru că la ora 6 dimineața trebuia să fim la cabina de probă.”, a declarat Elena Pădure pentru Click!.

Elena Pădure, în scenele din film. Sursa foto: arhivă foto
Elena Pădure, în scenele din film. Sursa foto: arhivă foto

Artista spune că de-a lungul anilor și-a serbat ziua pe mai multe continente. Cel mai mult s-a bucurat de zilele petrecute în Țara Sfântă, în anii 90, și în America, la Miami, în anul 2000.

„Am avut multe aniversări frumoase. Multe dintre ele le-am petrecut în turneu. La suflet îmi este cea din Israel din anii 90, dar și cea din 2000 din America, când am jucat pe masă la Miami. Ce zi frumoasă mi-au făcut acolo, prietenii! În Israel am revenit de ziua mea în ianuarie 2020 când am participat și la sărbătoarea de la Iordan. Ieri, de ziua mea, 17 ianuarie, am petrecut acasă, în compania unor prietene din Brașov și de la Bacău. Am cântat, am povestit și ne-am simțit bine. Am făcut o ”cuconată”, fără bărbați, cum spun prietenele mele de la Bacău!”, ne-a mai spus interpreta.

Printre cadourile primite de ziua sa de naștere au fost și un buchet de flori de 73 de trandafiri, deși vârsta împlinită a fost de 72 de ani, și o geantă. ”Mi-am dorit o poșetă tip poștaș și acum am primit-o în dar de la prietenele mele. La buchetul de trandafiri de 72 a mai pus unul, să fie 73, fără soț”, ne-a mai declarat Elena Pădure.

elena padure este din vicovul de sus jpg

Interpreta este originară din Vicovul de Sus

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net