Cristian Țânțăreanu a fost jefuit! Ce au furat hoții din casa milionarului de la Corbeanca

Ultima actualizare:

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a fost jefuit de o bandă de hoți. Vila din Corbeanca ar fi fost prădată la începutul lunii martie, iar răufăcătorii au reușit să fugă cu bunuri de valoare ale lui Cristian Țânțăreanu. 

Cristian Țânțăreanu are o avere estimată la 30 milioane de euro
Cristian Țânțăreanu are o avere estimată la 30 milioane de euro

Conform surselor judiciare, hoții au dat spargerea în miez de noapte. Ei au fost surprinși de către camerele de supraveghere pe care milionarul le are instalate pe proprietatea din Corbeanca, însă au avut fețele acoperite pentru a nu putea fi identificați de oamenii legii. Ei ar fi sărit gardul vilei, au pătruns în locuință și au sustras diferite bunuri în valoare de aproximativ 4.000 de euro. 

Cristian Țânțăreanu a alertat poliția și a solicitat ajutorul. Până în prezent, oamenii legii nu i-au capturat pe vinovați, însă au o listă de suspecți, conform Spynews.ro. 

Cristian Țânțăreanu a lăsat întreaga avere copiilor și nepoților

Cristian Țânțăreanu are o avere estimată la aproximativ treizeci de milioane de euro. Milionarul excentric și-a făcut deja testamentul și a decis să lase toată averea sa celor trei copii pe care îi are, unul al său, și doi vitregi și nepoților.

Anul 2009 a fost cel care i-a schimbat radical stilul de viață și modul în care percepe lumea. Atunci el a fost diagnosticat cu cancer la colon și s-a temut în mod real că zilele îi sunt numărate. După multe intervenții chirurgicale și taratament agresiv, Cristian Țânțăreanu s-a vindecat. 

Cristian Țânțăreanu a dezvăluit că și-a împărțit averea în mod egal celor trei copii și opt nepoți pe care îi are. Motivul pentru care a făcut acest lucru este pentru că a dorit ca ei să nu știe niciodată ce înseamnă sărăcia, conform propriilor declarații. Fiecare dintre copiii lui Cristian Țânțăreanu are propriile afaceri și se descurcă bine din punct de vedere financiar. 

„Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, declara Cristian Țânâăreanu, în platoul emisiunii lui Denise Rifai. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net