Cât costă să mănânci la terasa lui Rică Răducanu. Bonus: servește clienții și deapănă amintiri

Rică Răducanu, lengenda fotbalului românesc, azi în vârstă de 77 de ani, de numele căruia se leagă echipa Rapid, face senzație la Neptun. Răducanu și-a redeschis terasa unde turiștii vin buluc. Și pentru prețurile accesibile, dar și pentru că Rică este și ospătar, mai mult, încântă clienții cu povești din perioada în care apăra poarta Rapidului.

rică răducanu 59 jpg

Rică Răducanu, atracția turiștilor din Neptun

Fostul mare rapidist poate fi văzut cât e ziua de lungă la terasă sa din Neptun, o veche afacere de familie. A redeschis-o cu gândul la români și la vremurile complicate pe care le depășim.

Rică Răducanu face și pe chelnerul și îi îmbie pe turiști cu cele mai bune preparate care sunt gătite pe loc chiar în bucătăria restaurantului – terasă.

rică răducanu 41 JPG

„Am redeschis terasa, e curat, e renovat. Prețurile nu au crescut prea mult, nu are cum cu foarte mult, pentru că vărul Costică și fiul lui, Marian, au fermă, acasă, ei stau lângă Constanța, sunt producători. Au porci, vaci, dar și legume, deci nu iau din altă parte și să pună mai mult. Toți suntem o familie, ne gospodărim, gândim totul ca să fie bine pentru turiști. Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă! Mai stăm la un banc, la o vorbă bună, la o glumă. Adesea mai servesc și eu, sunt și chelner, mai gestionez treaba, mă implic. Oamenii mă iubesc și mereu zic: ”Hai, să mâncăm, la terasa lui Rică!”, așa a rămas vorba, pe acolo, prin Neptun!”, a spus Rică Răducanu, relatează Impact.

Cât plătești să mănânci la Rică

Prețurile sunt pentru toate buzunarele, asigură chiar turiștii care i-au călcat localul.

Spre exemplu, dacă anul trecut o porție de tochitură de pește cu mămăligă costa 27 de lei, acum este cu 6 lei în plus, iar un platou pescăresc, care în 2022 costa 37 de lei, acum e 40 de lei. Prețul la porția de crap prăjit a crescut, de la 12 lei, la 15 lei, scrie Impact.

Alte prețuri din meniul de la terasa lui Rică Răducanu:

ciorbele încep de la 14, iar cea mai scumpă este cea de burtă care costă 19 lei. Mititeii la grătar sunt vedetele pe terasa lui Rică pentru că nu costă decât 4,5 lei bucata. Iar pentru o porție de pomana pomana porcului cu mămăliguță se plătește 31 de lei.

Meniurile fixe, de pildă piept de pui la grătar cu cartofi păjiți și cu salată, costă 34 de lei. O cafea e între 9 și 20 de lei. Preparatele din paste sunt între 17 și 27 de lei, pizza, între 26 și 33 de lei, salata de ton- 29 de lei, omletă simplă- 10 lei, salata grecească- 30 de lei, papanaș cu smântână și cu gem- 18 lei, clătite cu dulceață- 8,5 lei.

„Dac-o iei la pas spre Jupiter n-ai cum să nu te „împiedici” și de terasa Sirena a lu'nea Rică Răducanu ( portarul naționalei României din anii 70' -80' ...are și acum palmele 'micuțe ' cât ceafa de bulgar) .

Dacă nu-l găsești c-o halbă -n mâna pe terasă, sigur dai de el în spatele terasei, pe aleea de lângă lac unde-și etalează și acum talentul fotbalistic magistral cu care a încântat generații întregi”, se arată pe pagina de facebook „Vacanțe sub 500 de euro”.

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net