Cât de fericită este Cosmina Păsărin în brațele actualului partener? Imaginea vorbește de la sine

#Exclusiv Click!

Se pare că, Cosmina Păsărin (40 de ani), preferă să își trăiască iubirea discret și la distanță de ochii curioșilor. Fosta prezentatoare TV de la „Vorbește lumea” (PRO-TV) se iubește în taină, de câteva luni, cu dj-ul Alex Gully, un bărbat mai tânăr decât ea cu patru ani. Pentru că a fost ziua lui de naștere, cei doi porumbei au dat o fugă până la mare.

Prezentatoare de televiziune traversează o perioadă destul de liniștită din viața sa, pe plan amoros, și se bucură de fiecare clipă petrecută alături de partenerul său de viață, Alex Gully, care pe 26 iunie a împlinit 36 de ani.

Discretă din fire, atunci când vine vorba de viața sa personală, Cosmina Păsărin, nu a postat nicio fotografie cu actualul său partener de viață, cum au sărbătorit, însă Alex Gully, mândru din cale afară de partenera lui, dar și de relația pe care o are, a publicat o imagine cu el și cu Cosmina, de la malul Mării Negre, de pe nisipul fierbinte. Cei doi se pare că se înțeleg de minune, Alex este extrem de grijuliu cu bruneta, iar zâmbetul de pe chipul Cosminei este nelipsit.

Văzând acea imagine postată de Alex, prietenii de pe contul lui de socializare au comentat imediat la postarea cu pricina.

„Sunteți foarte drăguți”, „Vă șade bine”, „Sunteți super”, acestea sunt doar câteva comentarii primite de acesta în dreptul imaginii postate.

Cosmina Păsărin trăiește clipa

Chiar dacă relația lor evoluează frumos, bruneta ne mărturisea, recent, că nu se gândește momentan, să devină mamă:

„Sunt bine alături de iubitul meu. Nu bat clopote de nuntă, deocamdată nu. Încă ne cunoaștem, o luăm ușor – ușor că așa e mai bine. Nu locuim împreună, fiecare locuiește la casa lui. În momentul de față, ne tratăm relația cu respect și cam atât. Cât despre un copil, nu este cazul momentan. Important, acum, este să ne înțelegem noi doi, după aceea vom vedem ce o să urmeze”, a declarat aceasta.

Click! spune

Cosmina Păsărin s-a iubit mai bine de 12 ani cu George Vintilă, cunoscut pentru aparițiile sale de la TV și de la radio. Însă, pe lângă această iubire pătimașă, aceasta a fost mai fost implicată și în alte relații amoroase, cum ar fi cea cu Bogdan Vlădău, DJ Pagal sau medicul Neymar, însă fără niciun deznodământ fericit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net