Cât de spectaculoasă este soprana Angela Gheorghiu la 56 de ani!

Ultima actualizare:

Angela Gheorghiu este un nume cunoscut în țară și în străinătate de către cei care sunt pasionați de operă. Soprana, de 56 de ani, susține concerte în străinătate și are un tonus de invidiat.

Angela Gheorghiu se află în Londra
Angela Gheorghiu se află în Londra

Angela Gheorghiu se află momentan în Londra, acolo susține cursuri de muzică studenților interesați din cadrul Royal College of Music. Soprana a distribuit două imagini alături de studenți și și-a exprimat încântarea pe care a simțit-o atunci când a observat câți tineri sunt interesați de artă. Angela s-a fotografiat alături de cei care au participat la curs, deopotrivă studenți și profesori.

Aflată în centrul lor și având o ținută compusă din haine albe, Angela nu a putut trece neobservată. A ales haine lejere și o pereche de adidași, semn că a petrecut multe ore în sala de curs și a dorit să se simtă cât mai comod. 

Angela Gheorghiu este fericită alături de un medic stomatolog mai mic cu peste 20 de ani 

Angela Gheorghiu și-a găsit fericirea unui medic stomatolog cu peste 20 de ani mai tânăr decât ea. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după unul dintre cele mai dificile momente din viața artistei: divorțul de tenorul Roberto Alagna, cu care fusese căsătorită nu mai puțin de 17 ani. 

Angela l-a cunoscut pe Mihai Ciortea la Royal Opera House în anul 2013. Stomatologul era un fan înfocat al artistei, iar trepat relația lor de prietenie s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. Angela a povestit despre debutul relației cu Mihai și a subliniat, în repetate rânduri, că acesta este un bărbat frumos din toate punctele de vedere. 

Angela Gheorghiu alături de iubitul stomatolog
Angela Gheorghiu alături de iubitul stomatolog

„Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat domn, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, povestea Angela despre bărbatul care îi este alături. 

Angela Gheorghiu, mariaj de coșmar alături de Roberto Alagna

Mariajul Angelei cu tenorul Roberto Alagna a fost unul plin de conflicte și i-a produs multă suferință îndrăgitei artiste. Conform propriilor declarații, Angela era adesea agresată fizic, nu doar verbal de cel care i-a jurat credință și iubire.

Soprana a povestit că bărbatul a lovit-o în fața familiei și că, deși fusese avertizată de către colegi despre comportamentul recalcitrant al bărbatului, i-a acordat nenumărate șanse în speranța că își va remedia atitudinea. Din nefericire, abuzul a continuat, iar Angela a decis să pună capăt relației. 

„În viaţă, accepţi anumite lucruri din partea bărbatului tău. Dar eu nu am mai vrut să continui să trăiesc cu ideea că omul meu este violent” , declara Angela. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net