Cătălin Măruță și Dan Negru se întrec la televizor, dar și pe ogor: „Nu este ușor, pe tractor!”. „Regele Audiențelor” a plătit o avere pe „monstrul agricol”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dan Negru, Dani Oțil, Cătălin Măruță și Gherghina Stancu dețin, nu numai permis auto, ci de tractor, fiind nelipsiți, de pe câmp, la muncile agricole. Dar, de departe, Dan Negru se poate mândri cu cel mai scump și mai performant tractor, numit de specialiști „monstrul agricol”. Ca să-l achite, a scos din buzunar o avere.

Dan Negru deține un teren agricol moștenit de la bunici

Dan Negru, prezentatorul Kanal D, specialist în concursuri tv de cultură generală, se ocupă, nu numai de televiziune și de imobiliare, ci și de agricultură. Deține un vast teren, lângă Timișoara, moștenit de la bunicii săi: 

Recent, „Regele audiențelor” a postat pe Facebook un mesaj nostalgic, în amintirea bunicilor, care, considerați chiaburi, au fost deportați în Bărăgan, în urmă cu 70 de ani:

„Bunicii și străbunicii mei aveau pământ agricol în Banatul din România Mare și le păstrez diplomele agricole, câștigate de ei prin anii ‘30! Le păstrez și pământul, pe care o să-l dau mai departe copiilor mei! Bunicii mei au fost „chiaburi” și au fost deportați în Bărăgan împreună cu copiii lor, părinții mei.

Mii de români numiți chiaburi de comuniști au fost aruncați in vagoane de vite și deportați din Banat în Bărăgan. Bunicii și părinții mei erau printre ei. Au rămas în Bărăgan 5 ani...Anul asta se fac 70 de ani. A mai rămas mama...”.

Dan Negru a dat 20.000 de euro pe „monstrul agricol”

Exclusiv pentru Click!, apropiații lui Dan Negru, cărora el li s-a confesat, susțin că vedeta tv și-a achiziționat un tractor, de ultimă generație, pe care a cheltuit o avere:

„Dan Negru vine mereu aici, la câmp, ca să vadă cum mai e terenul, de ce mai e nevoie, adesea își conduce singur tractorul, pe câmp, mai ales la vremea secerișului.

De fapt, are carnet de vreo 35 de ani, bunicul lui l-a învățat să conducă tractorul pe câmp. Dan Negru a investit serios în agricultură, având în prezent un tractor de ultimă generație, marca Fendt, de 14 tone, unele dintre cele mai importante din lume.

Unul nou costă vreo 40.000 de euro, dar Dan Negru l-a cumpărat cu 20.000 de euro, fiind second hand. Cu acest model de tractor, căruia specialiștii în domeniu îi spun „monstrul agricol”, se pot face multe lucrări agricole”.

Ion Țiriac are în colecție și un tractor marca Porsche Diesel 

Celebrul om de afaceri român Ion Țiriac, fost jucător de tenis, pasionat de mașinile scumpe, inclusiv de epocă, a adăugat, anul trecut, în impresionanta lui colecție, și un tractor Porsche Diesel, fabricat în 1958, piesă exclusivistă, conform anunțului de pe pagina oficială de Facebook a celor de la „Tiriac Collection”.

Tractorul a fost restaurat și ar valora în jur de 20.000 de euro. Dezvoltă o putere de 38cp și o viteză maximă de numai 24km/h, fiind un model puțin rapid.

Dani Oțil: „Prima oară am condus... tractorul!”

Cât îl privește pe Dani Oțil, vedeta postului Antena 1, el a fost prezent, pe ogor, încă din adolescență, când, la indicațiile bunicului, a învățat să se descurce la volanul tractorului:

„Prima oară am condus… tractorul. Bunicul era unul dintre cei mai buni tractoriști, din județul Caraș-Severin, și nu concepea ca eu și fratele meu să nu știm, încă de la vârsta de 14 ani, să parcăm remorca, măcar cea cu o osie, cu spatele. La 17 ani, ne lăsa să conducem pe câmp și trebuia să schimbăm vitezele impecabil, fără să se audă vreun cârâit”, a povestit el, pentru autotestmagazin.ro

Solista Gherghina Stancu: „Nu este ușor pe câmp!”

Solista de muzică populară Gherghina Stancu este tare mândră că știe să conducă, nu numai mașina, ci și tractorul, fiind prezentă mereu pe terenul ei de 10 hectare, din Argeș, comuna Râca, unde are și o căsuță:

„La mine în sat suntem foarte puțin care mai lucrăm pământul! Pământul necesită trudă și dragoste pentru plante! Vorba cântecului: „Drag mi-e satul și pământul!/Și când înverzește câmpul!/Și să-mi cânte mereu cucul!”. Nu este ușor pe tractor, la câmp, mă mai ajută cineva să schimbăm roțile, când punem prășitoarea”, a menționat Gherghina Stancu.

Cătălin Măruță, pe ogor, la treieratul grâului

Dar, și Cătălin Măruţă, vedeta PRO TV, pare familiarizat cu tractoarele și cu munca la câmp. S-a pozat, în urmă cu câțiva ani, într-un tractor, alături de fiul lui, David, care l-a însoțit la treieratul grâului. A muncit ore în șir, purtând pe cap o pălărie, cu boruri largi. Ars de soare și vădit obosit, el a fost felicitat însă de fani pentru participarea la munca deloc ușoară, de pe ogor:

„Frumos! Ţara asta mai are nevoie şi de ţărani, care să muncească pământul, nu numai de domni!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea balan  crop 1665063599 jpg
banner trupa femei png
Mario Fresh și Alexia Eram jpeg
sorin bontea instagram jpg
Banner Romanița Iovan
christina hendricks nunta jpg
banner vlad gherman png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net