Andra Măruță, gest de milioane pentru două tinere! Ce cadou le-a făcut artista: „Nu pot să cred așa ceva, plâng”

Andra (38 de ani) și-a luat prin surprindere fanii după ce a făcut un gest de milioane pentru două tinere! Acestea, ambele fane ale Andrei, au făcut o provocare pe TikTok, iar printre comentarii s-a numărat și cel al artistei lor favorite!

Andra le-a invitat pe cele două la concert
Andra le-a invitat pe cele două la concert

Andra urmează să susțină un concert la Baia Mare chiar mâine, însă artista deja și-a ridicat în picioare fanii după ce a făcut un gest de milioane pe TikTok. Două tinere, ambele mari fane ale cântăreței, au făcut o provocare pe rețeaua de socializare, în care una dintre ele o întreabă pe cealaltă de câte like-uri are nevoie la postare pentru a o duce la concertul Andrei.

Iar niciuna dintre ele probabil că nu s-a așteptat ca printre comentarile lăsate de Internauți să se numere și cel al artistei! Mai ales atunci când aceasta le-a făcut un cadou de zile mari!

„Nu pot să cred așa ceva”

Indiferent de like-urile strânse, Andra le-a invitat pe cele două la concertul ei, gratuit. Iar acest cadou a emoționato până la lacrimi pe autoarea postării.

„Vreau să vă zic că nici nu contează câte like-uri face postarea, eu mă bucur mult că vă doriți să ajungeți la concert, așa că sunteți invitatele mele! Ne vedem acolo”, a scris Andra, la postarea făcută pe TikTok. Iar, desigur, autoarea postării a reacționat imediat.  

„Andra, te iubesc!!!!! Nu pot să cred așa ceva!!! Plâng!! Cel mai frumos cadou de ziua mea!”, a scris autoarea postării după ce a văzut comentariul Andrei.

Andra urmează să susțină un concert la Baia Mare

Chiar mâine, pe data de 20 septembrie, faimoasa artistă urmează să meargă la Baia Mare, pentru a susține un concert. Ea va cânta în fața publicului pe Bulevardul Unirii, de la ora 19:30. Iar pentru fanii Andrei, aceasta este ultima șansă de a-și vedea artista faovirtă live, în perioada următoare.

Următorul concert pe care îl va susține Andra va avea loc de abia pe 8 decembrie, la Bacău. Apoi, ea va mai urca pe scenă și pe 14 decembrie, la Cluj-Napoca, iar câteva zile mai târziu, pe 19 decembrie, va cânta și la București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net