Andra și Cătălin Măruță, în doliu: „Am pierdut o parte din sufletul meu”

Ultima actualizare:

Familia Măruță trece prin momente de profundă tristețe după ce tatăl lui Cătălin Măruță, cunoscutul prezentator de la Pro TV, a decedat. Cătălin și Andra și-au exprimat durerea prin mesaje emoționante pe rețelele de socializare, aducând un omagiu celui care le-a fost părinte, socru și bunic.

Tatăl lui Cătălin Măruță. Foto: arhiva.
Tatăl lui Cătălin Măruță. Foto: arhiva.

Mesajul emoționant al lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Facebook pierderea grea pe care o resimte. Într-un mesaj plin de emoție, prezentatorul a scris: „Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!🙏”.

Acest mesaj a atins inimile multor oameni, care s-au grăbit să-și arate sprijinul și să transmită condoleanțe familiei Măruță. Mulți dintre cei care îl urmăresc pe Cătălin îl cunosc ca pe o persoană puternică și optimistă, iar cuvintele sale de rămas-bun dezvăluie o latură sensibilă și plină de dragoste pentru tatăl său.

Andra, alături de Cătălin în aceste momente grele

Andra, soția lui Cătălin, a postat și ea un mesaj plin de durere și recunoștință pe Facebook, descriind cât de mult a însemnat socrul ei pentru familia lor: „Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace! 🙏🖤

Cuvintele Andrei arată cât de mult l-a prețuit pe tatăl lui Cătălin și cât de multă iubire și respect avea pentru el. Fanii artistei au răspuns imediat cu mesaje de susținere și condoleanțe, înțelegând durerea prin care trece familia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net