Andra, imagine rară cu tatăl său. A făcut-o publică de ziua lui de naștere

Andra Măruță, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, și-a serbat astăzi tatăl, pe Alexandru Mihai. Părintele solistei a mai adăugat un an în plus în buchetul vieții sale, iar fiica sa le-a împărtășit fanilor o fotografie în care apare alături de el. Cu toate că are o fată faimoasă, acesta a ales să apară rar în lumina reflectoarelor. Cum arată astăzi tatăl Andrei și cât de mult aceasta îi seamănă. 

Andra Măruță / foto: arhiva Click!
Andra Măruță / foto: arhiva Click!

Andra provine dintr-o familie numeroasă din Câmpia Turzii, având două surori și un frate. Părinții lor se mândresc cu toate realizările acestora și se bucură ori de câte ori copii lor au parte de reușite în viață. La rândul lor, aceștiau au grijă să își respecte și să își ajute mereu părinții. 

Tatăl Andrei își serbează ziua de naștere 

Andra nu este iubită doar de fanii din întreaga țară care îi vin la concerte, ci și de cei din mediul online. Are o comunitate numeroasă pe Instagram, pe care o ține la curent cu evenimente importante din viața sa și, uneori, ale celor dragi. 

Recent, soția lui Cătălin Măruță a postat o fotografie cu tatăl ei, cu ocazia zilei de naștere a bărbatului. Fanii au rămas plăcut surprinși de asemănarea izbitoare dintre cei doi, ajungând la concluzia că seamănă ca două picături de apă. 

„La mulți ani, tata! Te iubesc!”, a fost mesajul transmis de solistă în dreptul fotografiei care i-a înduioșat pe fani. 

Andra și tatăl ei / foto: Instagram
Andra și tatăl ei / foto: Instagram

Andra: „Ați avut mereu încredere în mine”

În trecut, Andra vorbea despre relația cu numeroasa ei familie și le era recunoscătoare tuturor pentru sprijinul oferit. Prețuiește și acum momentele în care se reunește cu cei dragi și știe cât de importante sunt acestea. 

  „M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, ca pe timpuri, redevin copil și simt că sunt cea mai fericită din lume. Va mulțumesc pentru că ați avut mereu încredere în mine și ați știut să mă susțineți mereu pe drumul pe care am ales să pășesc”, a scris Andra pe blogul personal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net