Cătălin Măruță, înlocuit la emisiunea de la PRO TV, după ce tatăl său a murit: „Sunt momente în viață când...”

Familia lui Cătălin Măruță trece prin momente pline de durere, după ce tatăl prezentatorului de la PRO TV s-a stins din viață. Veste a fost dată atât de Cătălin, cât și de Andra, prin intermediul unor postări în social media. Fiind o perioadă nefastă, vedeta va fi nevoită să lipsească o perioadă de la TV. Cine îl va înlocui în tot acest timp? 

Cătălin Măruță / foto: Social media
Cătălin Măruță / foto: Social media

Constantin Măruță s-a stins din viață după ce a fost diagnosticat cu SARS-COV-2. Bărbatul a pierdut lupta cu viața astăzi, și a lăsat în urma sa doar lacrimi și durere. 

Tatăl lui Cătălin Măruță s-a stins din viață

Cătălin Măruță anunța astăzi îndurerat faptul că tatăl său, una dintre cele mai importante persoane pentru el, s-a stins din viață. 

Constantin și Cătălin Măruță / foto: Social media
Constantin și Cătălin Măruță / foto: Social media

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”, este mesajul postat pe Facebook de Cătălin Măruță.

Cine îi ia locul lui Măruță la TV pentru o perioadă scurtă de timp 

Cătălin Oprișan / foto: Social media
Cătălin Oprișan / foto: Social media

În aceste clipe de durere, Cătălin Oprișan îi va întâmpina atât timp cât este nevoie pe telespectatorii care urmăresc emisiunea „La Măruță”. Anunțul a fost făcut chiar de el, declarând faptul că în cele mai grele momente din viață se cunosc adevărații prieteni. 

„Din păcate, sunt momente în viață pe care nu le putem prevedea și nici controla… și atunci e nevoie de un prieten care să sară în ajutor. Asta voi face și eu astăzi, așa că de la ora 15:00, ne vedem la Măruță unde alături de invitații pe care-i vom avea, vă pregătim 2 ore de relaxare și de voie bună. Între timp, toate gândurile noastre bune merg spre Cătălin și familia lui, care trebuie să fie puternici în aceste zile încărcate emoțional”, a spus Cătălin Oprișan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net