Ce condiție le-a pus Vlăduța Lupău invitaților de la botez? Măruță a încălcat regula!

Botez mare la Cluj! Vlăduța Lupău și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, l-au creștinat, joi 22 august, pe micuțul Isaia, cel de-al doilea lor băiețel, care a venit pe lume în urmă cu aproape două luni. Nașii Andra și Cătălin Măruță au sosit la Cluj, cu o seară înainte de marele eveniment, cu avionul. Andra a fost și ea sărbătorită, la miezul nopții, cu artificii! 

Pe 8 iulie, Vlăduța Lupău și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, au devenit părinții lui Isaia, cel de-al doilea băiețel al lor. Vlăduța a așteptat să treacă cele 40 zile, conform normelor bisericești, pentru a-l creștina pe Isaia. 

Petrecerea cu fast și artificii pentru micuțul Isaia, la un resort de lux cu piscină, din Cluj

Vlăduța și-a dorit un botez cu fast și pentru cel de-al doilea băiețel al său. Încă de acum câteva săptămâni a pregătit marea petrecere cu Geta Ungurean, aceeași organizatoare de evenimente cu care a lucrat și când l-a botezat pe primul ei băiat, Iair. 

Adi și Vlăduța au invitat la botezul lui Isaia, care a avut loc la un resort exclusivist din Cluj, nu mai puțin de 200 de invitați. Vlăduța s-a trezit cu noaptea-n cap și le-a mărturisit fanilor ei că a avut mari emoții în ziua botezului. 

 „22 august. Pe lângă faptul că o să fie totul frumos organizat, multe pregătiri, întâlniri cu oameni dragi, frumusețe și apariții... totul wow, importanța acestei zile este faptul că Isaia devine creștin, este ziua în care intră în casa Lui Dumnezeu alpturi de părinții spirituali”, a scris Vlăduța Lupău, pe rețelele de socializare, înainte de slujba de creștinare a băiețelului ei. 

Andra și Cătălin Măruță, nașii micuțului Isaia: „O mare binecuvântare”

Andra și Cătălin Măruță, nașii micuțului Isaia, au luat cu o seară înainte avionul spre Cluj. 

„Azi voi fi la Cluj, unde îl botezăm pe Isaia. Avem dublă sărbătoare: vom fi nași, e o mare bucurie și o binecuvântare să facem acest lucru, și voi lansa și nou single <<Să te iubească cineva>>. Mâine este și ziua mea”, și-a anunțat nășica Andra fanii, înainte de eveniment.

Vlăduța Lupău, rochie spectaculoasă la biserică! Și-a brodat numele fiului pe funda din spate

Slujba de creștinare a micuțului Isaia a avut loc un lăcaș de cult din Cluj. Vlăduța a postat pe rețelele de socializare și câteva imagini emoționante de la biserică.

 „Isaia! De azi, să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste!

Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat! Ești a doua minune a noastră”, a fost mesajul transmis de Vlăduța și Adi Rus pentru fiul lor, după slujba de creștinare. 

Artista a ales să poarte la biserică o rochie de culoare albastră, strânsă pe trup, și și-a acoperit capul cu un voal alb. Rochia era accesorizată cu o fundă albă uriașă, la spate, pe care era brodat numele bebelușului, Isaia. Adi Rus a îmbrăcat, la rândul său, un costum negru, elegant, cu papion tot negru. 

Ce condiție le-a pus Vlăduța Lupău invitaților? Măruță a încălcat regula!

Botezul micuțului Isaia s-a desfășurat într-un cadru de vis, la un resort exclusivist cu piscină de pe malul lacului Tarnița. Decorul ales de Vlăduța Lupău pentru botezul fiului ei a fost realizat numai din flori, inimioare și baloane albe. 

Artista a stabilit și un dress-code, toți cei 200 de invitați fiind rugați să se îmbrace în alb, culoare ce reprezintă puritatea. Nașul Cătălin Măruță a  „fentat” puțin dress-code-ul și a purtat un costum culoarea bej și o cămașă în tonuri de vernil.

Pepe a făcut show, Horia Brenciu a dansat-o pe sărbătorita Andra 

Pentru botezul celui de-ai doilea băiețel al său, Vlăduța a antamat numai artiști unul și unul. Horia Brenciu și Pepe au încins ringul de dans. 

Nașa Andra, îmbrăcată și ea în alb, a fost în centrul atenției mai ales la miezul nopții, când toți invitații i-au cântat:  „La mulți ani!”, vineri, 23  august, fiind ziua ei de naștere. Andra, care a împlinit 38 de ani, a fost pusă pe distracție toată seara și a dansat împreună cu Horia Brenciu, artistul postând momentul emoționant pe rețelele de socializare. 

Două torturi spectaculoase, unul pentru Isaia și altul pentru nașa Andra

Micuțul Isaia, dar și nașa Andra au avut fiecare câte un tort, amândouă spectaculoase și acompaniate cu focuri de artificii, care au brăzdat cerul din zona Clujului. Tortul lui Isaia a fost acoperit de o sferă care a fost spartă de Adi Rus. Andra a avut și ea un tort al ei, ornat cu floricele comestibile. 

Petrecerea a durat până în zori și nu a fost una cu dar (bani în plic), după cum a anunțat Vlăduța Lupău cu câteva zile înaintea marelui eveniment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net