Andra și Eva Măruță, moment emoționant. Ce s-a întâmplat după ce fiica vedetei a ieșit de la școală

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andra (37 de ani) se mândrește cu familia ei și adoră să petreacă timpul cu cei doi copii, David și Eva. De curând, cântăreața și fiica sa au fost surprinse în ipostaze înduioșătoare, în public. Ce s-a întâmplat după ce fiica vedetei a ieșit de la școală?

Andra și Eva Măruță, moment emoționant pe rețelele sociale / foto: colaj Instagram
Andra și Eva Măruță, moment emoționant pe rețelele sociale / foto: colaj Instagram

Nu mai este un secret faptul că Andra (37 de ani) este o mamă implicată, care ar face orice pentru micuții ei și nu ezită să se mândrească cu David și Eva pe rețelele de socializare. La doar 8 anișori, fiica artistei și-a făcut debutul în actorie și a jucat în primul ei film „Tati Part-time”, fiind apreciată și criticată în același timp.  Micuța este extrem de talentată și dezinvoltă.

Deși Andra este discretă atunci când vine vorba de viața de familie și nu oferă prea multe detalii, ea publică însă imagini și videoclipuri pe rețelele de socializare. Artista adoră să petreacă timpul cu cei doi copii, iar de curând a fost surprinsă alături de fiica ei, în ipostaze înduioșătoare, în public.

„În fiecare zi, abia aștept să ...”

Cântăreața a fost să o ia pe micuța Eva (8 ani) de la școală, gest care nu mai reprezintă o bucurie pentru mulți copii în ziua de astăzi. Dar iată că pentru fetița ei a contat foarte mult. „Te iubesc! În fiecare zi, abia aștept să te văd după școală!”, este mesajul Evei de pe pagina sa personală de Instagram, unde a publicat și un filmuleț în care aleargă fericită să își îmbrățișeze mama.

În secțiunea de comentarii, internauții au fost emoționați: „Iubirea înseamnă totul! Vă ador!”, „Cât de frumos”, „Două scumpe”, „E o scumpă, isteață și simpatică”, „Minunatelor”, „Esența acestei postări este că o mamă își îmbrățișează copilul după școală, iar copilul este fericit să își vadă mama după școală, cum de altfel este și mama”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net