Eva Măruță, dezvăluiri neașteptate despre rolul din „Tati Part-Time”. Copila este îndrăgostită de meseria de actor

Încă din primii ani ai vieții sale Eva Măruță a reușit să câștige simpatia publicului grație felului său nonșalant și umoristic de care a dat dovadă. Aceste calități au fost de mare ajutor, mai ales după ce s-a făcut remarcată prin prisma primului său rol într-un film - „Tati Part-Time”. Cu toate că este doar un copil, Eva recunoaște că a fost nevoie de multă muncă și seriozitate pentru a reuși în domeniul actoricesc. 

Eva Măruță alături de familia ei / foto: Social media
Eva Măruță alături de familia ei / foto: Social media

Recent, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a oferit primul său interviu după succesul filmului care a consacrat-o. Micuța a mărturisit cum a îmbrățișat vestea că va fi protagonistă în „Tati Part-Time” și ce decizie a luat pe plan profesional. 

Eva Măruță: „Am simțit că este fix ce trebuie pentru mine”

Conform declarațiilor Evei Măruță, bucuria la aflarea veștii ca va face parte din filmul de comedie a emoționat-o profund. A înțeles responsabilitatea pe care trebuia să și-o asume și a decis să este mai mult decât pregătită să meargă pe acest drum. 

„Mama și tata mi-au spus că au stat de vorbă cu o echipă despre un film în care aș juca eu și m-au întrebat cum mi se pare ideea. Evident că am sărit în sus de bucurie! Mi-au explicat ce ar presupune asta, că ar trebui să învăț replicile, că ar trebui să merg la filmări, să repet de multe ori, au vrut să înțeleg cât mai bine ce ar însemna asta și să nu mă grăbesc când spun că vreau. Am înțeles din prima și am fost sigură, sigură că vreau să joc în film. De fapt, am simțit că este fix ce trebuie pentru mine”, a declarat Eva Măruță, într-un interviu viva.ro

Își dorește să crească în acest domeniu 

Copila a mărturisit că emoțiile au fost la cote înalte, iar dorința de a nu dezamăgi echipa a fost una extrem de puternică. Cu toate acestea, și-a dat seama că actoria este domeniul în care dorește să evolueze, mai ales că are parte de susținerea părinților săi. 

„Am avut emoții, mai ales pentru că știam că lucrez cu o echipă mare de actori, un regizor, producători și nu voiam să îi dezamăgesc. Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria și, dacă părinții mă susțin, cred că pot să fac o treabă bună. Așa că am pornit la drum destul de optimistă”, a conchis Eva, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
grasu xxl facebook jpg
jon landau captura video jpg
Click! a stat de vorbă cu Catrinel Sandu imediat cum vedeta a ajuns în țară!
maluma 5 jpg
Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș, le-au fost alături Andei Adam și lui Joseph, la nunta lor de sâmbătă trecută
iulia vantur salman khan jpg
banner chef florin dumitrescu
banner oana roman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net