Bianca Drăgușanu intervine în scandalul Eva Măruță. Ce a spus despre fetița Andrei: „Indiferent ce zic...”

Bianca Drăgușanu a oferit o primă reacție în scandalul mediatic în care este implicată Eva Măruță, în urma participării sale în filmul Tati Part Time, unde ea și Alex Bogdan au fost actorii principali. După ce a vizionat pelicula împreună cu fiica sa, Sofia, vedeta și-a expus și un punct de vedere. 

Bianca Drăgușanu, despre Eva și filmul Tati Part Time / foto: colaj Click!
Bianca Drăgușanu, despre Eva și filmul Tati Part Time / foto: colaj Click!

În timp ce mulți români loveau cu comentarii dure atât la adresa Evei Măruță, dar și a părinților săi, vedetele autohtone formau o echipă susținătoare pentru copilă. Nume celebre din România au văzut filmul și au sprijinit-o pe Eva așa cum au știut mai bine, printre care se numără și Bianca Drăgușanu. 

Bianca Drăgușanu: „Eva este genială, superbă și talentată!”

Este concluzia la care a ajuns Bianca Drăgușanu, în urma vizionării filmului pe tema căruia s-a făcut atât de mult tam-tam. Blondina a petrecut timp de calitate cu fetița ei, apoi a ținut să precizeze că Eva este un talent înnăscut, în ciuda cârcotașilor care o critică aspru:

„Am râs, m-am distrat cu Sofia. Film mișto! Recomand! Un copil mișto și mega smart, indiferent de ce zic haterii, Eva este genială, superbă și talentată! Felicitări părinților care au așa comoară de fetiță”, a fost reacția Biancăi Drăgușanu, în urma vizionării filmului Tatit Part Time. 

Reacția Biancăi Drăgușanu / foto: captură Instagram
Reacția Biancăi Drăgușanu / foto: captură Instagram

Sânziana Buruiană o apără pe Eva Măruță 

Și numele vedetei apare pe lista celor care îi oferă suport Evei Măruță. Sânziana Buruiană ne-a oferit un interviu în exclusivitate în care și-a spus părerea despre întreaga situație, menționând că fiica ei, Izabela Zuluf (7 ani) a jucat într-una dintre secvențele filmului Tati Part Time.

„Eu o am înscrisă pe Izabela la mai multe agenții de casting. Am poze trimise și ea a fost aleasă să joace în film alături încă 4 copii, care nu sunt copii de vedete, dar sunt copii talentați, din aceia de care vorbește lumea că nu au șanse să joace în filme, copii talentați care au câștigat premii la modeling, canto sau pentru diverse talente, aptitudini etc...

Vreau să punctez că au avut șansa să joace și copii obișnuiți, unii au venit din alte orașe special pentru acest film.

Au mai comentat unii de condiții, că s-ar fi stat 12 ore la filmari…Nu este adevărat, copiii nu au stat mai mult de 5-6 ore pe zi la filmări și au avut condiții: mâncare, dulciuri, sucuri, tot ce le-a trebuit.

S-au simțit foarte bine și Eva s-a purtat cu ei foarte ok, s-a jucat cu ei în pauze. Nu are fițe de copil de vedetă deloc!

Și apoi, fratele Evei a apărut doar o singură secvență în film cu mingea de fotbal. Nu e tot băiatul lui Măruță și al Andrei? Dacă ar fi fost să abuzeze de acest statut, îl băgau și pe el tot așa! De ce nu comentați si de el?”, a declarat Sânziana Buruiană, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net