Ce diferență de vârstă este între Eva și David Măruță. Andra a născut primul copil la 25 de ani

Andra și Cătălin Măruță reprezintă unul dintre cele mai apreciate și familiare cupluri din industria showbiz-ului. Uniți prin căsătorie din 2008, cei doi au împreună doi copii, David în  și Eva.

Andra și Cătălin au o familie frumoasă / foto: arhiva personala
Andra și Cătălin au o familie frumoasă / foto: arhiva personala

Recent, pe platforma Instagram, cântăreața a discutat despre posibilitatea de a adăuga un al treilea membru în familia lor, alături de prezentatorul de la Pro TV.

Andra, care are peste 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram, a lansat o provocare către fani, invitându-i să îi adreseze întrebări pe diverse teme. Unii fani au manifestat un interes deosebit privind posibilitatea unei noi sarcini pentru artista talentată.

Întrebată dacă are în plan să devină mamă pentru a treia oară alături de Cătălin Măruță, Andra a răspuns cu umor:

„Nu înțeleg bine întrebarea (n.r. râde). Nu este planificat momentan, dar nu excludem nimic. David (11 ani) își dorește un frate, iar eu nu sunt categoric împotrivă...(…) Ar putea deveni aici o grădiniță de copii. Copilul vine atunci când decide Dumnezeu”, a declarat Andra pe Instagram, conform spynews.ro.

Fiica lor, Eva care are 7 ani, prezentă în momentul discuției, a intervenit: „Eu aș vrea o soră (…) Cred că ar trebui să faci doi copii atunci”, a adăugat micuța.

Andra și Cătălin Măruță, 16 ani de iubire

Andra și Cătălin Măruță sunt parteneri de viață de 16 ani și s-au căsătorit acum 14 ani, după doi ani de relație. Considerând că în dragoste totul este permis, Andra se bucură că are o căsnicie armonioasă alături de tatăl copiilor ei. 

Artista recunoaște că ar depăși multe obstacole în relația cu Cătălin Măruță, deoarece îl iubește cu adevărat. Într-o emisiune, ea a mărturisit că, în dragoste, este dispusă să treacă peste anumite lucruri pentru a menține echilibrul.

Despre infidelitate, Andra consideră că singurul lucru grav pe care soțul ei l-ar putea face ar fi să o înșele, dar chiar și în această situație, ea ar putea să îl ierte. Totuși, ea încurajează femeile să nu rămână în relații abuzive, subliniind că femeile au capacitatea de a reuși pe cont propriu prin muncă și independență. „Mergeți, fetelor, munciți și nu vă lăsați în voia bărbatului. Nu mai suntem în vremurile acelea”, a adăugat artista, conform spectacola.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net