Ce spune Andra despre plecarea de la PRO TV. Motivul pentru care a părăsit „Vocea României”: „Nu era despre mine acolo”

Ultima actualizare:

De ce a plecat Andra (37 de ani) de la Vocea României s-a aflat tocmai acum! Artista a făcut parte din  juriul celebrei emisiuni de talente, alături de Smiley, Tudor Chirilă și Irina Rimes, în sezonul 8.

Locul său i-a fost „cedat” lui Horia Brenciu, artista fiind atunci dezamăgită de faptul că ar fi vrut să își ajute concurenții să evolueze mai mult, dar au existat cateva „piedici” și inconveniente care i-au dat planurile peste cap.

Cu o vastă experiență în lumea muzicii, Andra a fost aleasă să participe de-a lungul timpului la tot felul de show-uri muzicale.

 „Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României”, a mărturisit vedeta în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar.

Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente”, a mai adăugat Andra care a realizat că trebuia să intre într-un joc care nu îi făcea tocmai plăcere, după cum a explicat chiar ea.

„M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face păcere.

Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume.  La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a mai dezvăluit Andra în interviul oferit lui Mihai Morar la „Fain și Simplu”.

Andra și Cătălin Măruță fac bani pe bandă rulantă prin prisma contractelor bănoase pe care le au. Andra cântă și încasează sume mai mult decât frumoase la spectacolele pe care le are și unde este invitată, iar Măruță, pe lângă salariul de la emisiunea pe care o prezintă la ProTV, mai prezintă și evenimente așa că îi intră  în buzunar, lunar, niște sume fabuloase care reprezintă adevărate averi pentru oamenii de rând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net