Irina Margareta Nistor intervine din nou în scandalul Eva Măruță: „Prost-crescutul e nașul acolo”

Scandalul în jurul filmului "Tati Part-Time" și prestația Evei Măruță continuă să facă valuri, atrăgând atenția celei mai cunoscute critice de film din România, Irina Margareta Nistor. Într-un interviu acordat pentru CANCAN.RO, Nistor analizează hate-ul online și oferă aprecieri sincere cu privire la performanța Evei Măruță pe marile ecrane.

Irina Margareta Nistor. Foto: arhiva.
Irina Margareta Nistor. Foto: arhiva.

Ce spune Irina Margareta Nistor despre prestația actoricească a Evei Măruță

Irina Margareta Nistor se alătură susținătorilor Evei Măruță, menționând că actrița a oferit o prestație de senzație în "Tati Part-Time". Nistor apreciază filmul ca fiind independent și adresat unui anumit public, subliniind că hate-ul poate apărea atunci când succesul este evident. "Păi tocmai, pentru că merge foarte bine. Nu arunci cu pietre decât în copacul cu roade, asta este. La pachet cu hate-ul pentru ea m-au cooptat și pe mine acolo. Nu pot să îmi explic asta, ideea cum are cineva succes, imediat trebuie să dai cu pietre. Dar e un succes de roade frumoase și când am zis că joacă bine, chiar joacă bine. Cum am auzit, «precis că am un interes că spun chestia asta», n-am absolut niciun interes. Eu am interes să văd filme ca să am despre ce să scriu, ăsta e singurul meu interes. E un film independent, este pentru publicul lui, este pentru publicul care vrea să-și facă niște copii ceva mai bine-crescuți, că prost-crescutul e nașul acolo. Asta e, trebuie să ignori", spune criticul de film, reafirmând că apreciază sinceritatea și talentul Evei.

Empatia în contextul hate-ului online

Criticul atrage atenția asupra fenomenului hate-ului online, remarcând că acesta poate veni odată cu succesul. Irina Margareta Nistor oferă o perspectivă asupra empatiei și ignorării, subliniind că cel mai important este să rămânem autentici și fideli propriilor aprecieri. Cu un ton de înțelegere, Nistor observă că empatia funcționează cu greu într-o societate în care acest concept nu este încă pe deplin înțeles.

Comentarii asupra distribuirii Nadiei Comăneci în "Miami Bici 2"

Criticul de film nu se oprește doar la analiza "Tati Part-Time" și aduce în discuție distribuirea Nadiei Comăneci în "Miami Bici 2". Irina Margareta Nistor exprimă rezerve asupra prestației fostei gimnaste, subliniind că ar prefera să o vadă "mai puțin actriță". Totuși, ea apreciază prezența Nadiei în film, adăugând că fiecare ar trebui să rămână în zona sa de competență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net