Sânziana Buruiană intervine în scandalul maștilor de față ale Evei Măruță. Și-a dus fiica machiată la filmul „Tati part-time”, în semn de protest! „A mea umblă peste tot fardată!”

#Exclusiv Click!

Acuzată în repetate rânduri că-și lasă fiica de doar 7 ani să se fardeze în mod excesiv, Sânziana Buruiană a luat atitudine! Vedeta a dezbătut și scandalul legat de măștile cosmetice pentru față folosite de Eva Măruță, colega fiicei sale din filmul „Tati part-time”.

Controversele din preajma micilor artiști din filmul „Tati part-time” par să nu se mai sfârșească! După ce Eva, fiica lui Cătălin Măruță, a fost acuzată că ar fi obținut rolul principal din comedia lui BRomania pe pile, acum micuța a fost făcută cu ou și cu oțet că-și aplică măști cosmetice pe față, la doar opt anișori. 

Sânzi s-a dus cu fiica ei Iza machiată la premiera „Tati part-time”

Izabela, fiica Sânzianei Buruiană, a obținut și ea un rol de figurație în filmul lui BRomania. În semn de protest față de ultimele controverse la adresa Evei Măruță, Sânziana a mers cu fiica ei Iza fardată la premiera filmului „Tati part-time”, de la Mall Băneasa. 

Sânzi își lasă fiica să se machieze de mică, aceasta având un adevărat arsenal de produse cosmetice acasă, fiind foarte atrasă de domeniul make-up. 

Micuța își aplică și ea măști cosmetice pe față aproape zilnic și meșe de diverse culori în păr. 

Sânziana Buruiană: „Iza mea nu iese din casă nefardată!”

„Iza e foarte cochetă și nu iese din casă fără să-și facă ținuta, accesoriile, nu iese nefardată: își dă cu un blush, cu un rimel transparent, cu luciu de buze și asta mai ales când mergem la un eveniment. E deja domnișorică și așa a fost de mică!

Știu comentariile răutăcioase legate de măștile pentru față ale Evei. Și a mea are mai multe decât mine! Sunt măscuțe speciale pentru fete, pentru față sau buze, de hidratare”.

„ Are și ea măști cosmetice ca Eva, îmi pune si mie!”

„Are un întreg ritual, îmi pune și mie, ca să nu aibă cearcăne de aceea le pune. Vede tot ce apare nou în trend în materie de make-up

Când merge la școală, dimineața la 7, i se pare ei că nu arată odihnită la față ca în week-end, când se trezește la 10. La școală nu folosește decât o cremă. 

Eu mă bucur că Iza are un ritual al ei de îngrijire și pentru dantură și pentru față, pentru că o să vină vârsta aceea cu multe coșuri și sunt sigură că va știi ce să-și aplice pe față și nu voi fi eu nevoită să caut soluții. 

Eu luam fardurile mamei pe furiș și tocurile și le puneam înapoi până venea ea acasă, dar erau alte vremuri pe atunci. Eram și mai încuiați, nu aveam acces la tehnologie.

Ei acum învăță din tutoriale cam tot despre aranjat, despre make-up. Nu mai e nevoie să le spunem noi ce și cum. 

Singurul lucru pe care îl fac este să fiu atentă să nu fie ceva dăunător pentru ea, să-i explic ce este ok și ce anume nu trebuie să folosească.

Trebuie să aibă o oarecare libertate controlată. Dacă ești strict cu copiii cred eu că nu e bine, pentru că ei oricum sunt curioși!”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!

Filmul „Tati part-time” s-a clasat în topul preferințelor românilor, încă din primele săptămâni de la lansare. 

„Oamenii sunt curioși și vor să vadă un nou film românesc, o comedie bine făcută, un proiect în care s-a pus mult, mult suflet. 

Până la urmă asta contează, că filmul aduce spectatori în săli, iar ei pleacă binedispuși. Felicitări echipei de producție pentru acest succes!”, a declarat Cătălin Măruță

Filmul, produs de BRomania, cu Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale, a ajuns la 230 de mii de bilete vândute în toate cinematografele din țară, la doar două săptămâni de la lansare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net