Artist internațional de top, atac dur la adresa celor care o critică pe Eva Măruță: „Vă miră nepotismul? Lăutarii și maneliștii sunt din tată în fiu”

#Exclusiv Click!

În ultimele zile, o controversă a izbucnit în mediul media românesc în legătură cu filmul în care joacă Eva Măruță în rol principal, fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei, „Tati part-time”. Criticii au adus acuzații de nepotism, iar atmosfera s-a încins destul de mult. Însă, un artist de talie mondială, Radhu, a ales să aducă o perspectivă diferită asupra acestei situații.

Radhu. Foto: arhiva personală.
Radhu. Foto: arhiva personală.

Ce a spus Radhu presei străine despre controversa în care este implicată Eva Măruță

Radhu, singurul artist latino de origine română care a reușit să intre în clasamentele Billboard latino, a fost întrebat de presa internațională despre părerea sa cu privire la controversa în care este implicată Eva Măruță. Răspunsul său a fost clar și lipsit de ambiguități.

"Ce aveți cu omul? Este normal să fie alături de fiica lui! Orice om își dorește să reușească copilul său! Oamenii au făcut un film, v-au oferit un cadou, un moment de divertisment, iar voi vă bateți joc de voi! Nu știți să vă bucurați decât de manele! De ce nu faceți toți aceia care criticați filme?", a comentat Radhu, în excusivitate pentru Click!.

Părerea artistului despre fenomenul de "nepotism"

Artistul a continuat să aducă în discuție fenomenul de "nepotism", afirmând că acesta există în toate domeniile, mai ales în cel artistic. Radhu a subliniat că ceea ce contează cu adevărat este talentul și, mai important, calitatea produsului final.

Nu înțeleg de ce vă miră 'nepotismul', pentru că în orice domeniu a existat, mai ales în cel artistic! Ceea ce trebuie luat în calcul este talentul, și mai ales produsul, dacă prinde la public sau nu! Eu am întâlnit acest fenomen de 'nepotism' în toate țările, mai ales în cele din America Latină! Puțin contează că este fiica Andrei sau a lui Măruță! Mă interesează primele 10 minute din film! Sunt captivante? Atunci pot viziona în continuare, și poate ajung la final! Dacă nu mi se pare interesant, atunci nu pierd minute din viață! Produsul contează! Și până la urmă, și lăutarii și maneliștii sunt din tată în fiu! Pe ei nu îi mai criticați?" a concluzionat Radhu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net