Cătălin Măruță, derapaje pe internet! L-a numit „retardat” pe un tânăr și a atacat-o și pe Georgiana Lobonț

Cătălin Măruță nu o are la suflet pe Georgiana Lobonț. Într-un clip, prezentatorul TV a vorbit despre concertul de colinde de anul acesta: Dacă n-am găsit sală, n-am găsit la Sala Palatului… Lasă că fac alții care… Nu vreau să fiu răutăcios că vine Crăciunul”, făcând precizare la concertul susținut de Georgiana Lobonț în fața a 7.500 de oameni.

Cătălin Măruță Foto: Instagram
Cătălin Măruță Foto: Instagram

Cătălin Măruță, atac la adresa Georgianei Lobonț

„Facem la anul concertul de colinde?”, a întrebat-o Cătălin Măruță pe Andra, care era în toiul pregătirilor de Crăciun. „Ce anume?”, a întrebat vedeta, neauzind foarte clar ce curiozitate are partenerul ei. Prezentatorul PRO TV a continuat apoi, cu remarca răutăcioasă, recunoscând chiar el că poate ar fi trebuit să nu spună ce tocmai scosese pe gură, scrie fanatik.ro.

Turneu, din nou! Mi-au scris mulți că vor”, a replicat Andra. „Dacă n-am găsit sală, n-am găsit la Sala Palatului… Lasă că fac alții care… Nu vreau să fiu răutăcios că vine Crăciunul”, a spus Cătălin Măruță. „Nu suntem răutăcioși”, l-a completat imediat Andra. De altfel, în ultimele zile, Cătălin Măruță e tot mai acid, mai ales în spațiul virtual, nu doar la adresa celebrităților care ar putea fi concurență directă pentru Andra, cum este cazul Georgianei Lobonț, dar le dă peste nas și oamenilor simpli.

Cătălin Măruță, replici acide pe platforma Threads

Cătălin Măruță a avut, recent, un derapaj șocant pe aplicația Threads, implicându-se într-un schimb de replici controversate cu utilizatorii. Vedeta a fost acuzată că a jignit în mod nepotrivit utilizatorii, atingând cu afirmațiile sale răutăcioase persoanele care suferă de retard mintal.

„Cătălin, acum șase ani eram în comă și era televizorul pornit pe emisiunea ta. M-am trezit din comă și l-am oprit. Încă un miracol făcut de tine”, i-a spus un internaut lui Cătălin Măruță, pe Threads. Iată ce a răspuns Cătălin Măruță: „Nu pot să cred că nu ți-au spus adevărul până astăzi! Știu cazul tău, nu erai în comă… pe fișa medicală scrie negru pe alb: retardare mentală, tulburări comportamentale și emoționale cu debut, de obicei, în copilărie și adolescență. Tulburări mentale și de comportament datorită utilizării substanțelor psihoactive. Acum afli și tu și prietenii tăi adevărul despre tine”, a scris Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net