Cătălin Măruță, răspuns dur! A jignit oamenii pe platforma Threads: „Retardare mintală...”

Ultima actualizare:

Noua platformă Threads scoate la iveală părți ale vedetelor pe care nimeni nu și le-ar fi închipui până acum! Una dintre persoanele care e avut o reacție șocantă pe această aplicație este chiar prezentatorul Cătălin Măruță. Vedeta PRO TV a jignit în mod direct utilizatorii și a făcut referire și la persoanele care suferă de retard mintal.

Cătălin Măruță, derapaj șocant!
Cătălin Măruță, derapaj șocant!

Cătălin Măruță, derapaj șocant! 

Valul de ură de pe aplicație este de-a dreptul toxic. Cyberbullying-ul s-a răspândit ca un virus și a cuprins nu doar utilizatorii obișnuiți, oamenii de rând, ci și numeroase vedete, creatori de conținut și mai nou importanți oameni de televiziune. Printre cei care au avut un derapaj de neimaginat este și Cătălin Măruță. PRezentatorul nu doar că a a început să se certe cu utilizatorii care îi lăsau mesaje nevatige, dar a dat și replici tăioase care au jignit persoanele cu boli mintale și familiile acestora. 

De acolo, internauții l-au desființat, pur și simplu, pe prezentator pentru că li s-a părut inadmisibilă o asemenea atitudine venită din partea sa. La scurt timp, conștientizând gafa pe care a făcut-o, Cătălin Măruța a postat un mesaj în care și-a explicat reacția și și-a cerut scuze față de cei pe care i-a jignit, însă fanii nu s-au lăsat înduplecați și au continuat valul de reacții negative la adresa vedetei PRO TV.

Cătălin, acum 6 ani eram in coma și era televizorul pornit pe emisiunea ta. M-am trezit din coma și l-am oprit ❤️ încă un miracol făcut de tine.”, este mesajul pe care l-a primit prezentatorul.

Off! Nu pot să cred că nu ți-au spus adevărul până astăzi! Știu cazul tău, nu erai în comă... pe fișa medicală scria negru pe alb: Retardare mintală, tulburări comportamentale și emoționale cu debut de obicei în copilărie și adolescență, tulburări mintale și de comportamt datorate utilizării substanțelor psihoactive! Acum afli și tu și prietenii tăi adevărul despre tine!”, a fost răspunsul inițial oferit de Cătălin Măruță, dar pe care ulterior l-a șters și l-a înlocuit cu alt mesaj.

Ți-am salvat viața! Trebuie să faci cinste…. (am mai bagat o fisă)”, a spus Cătălin Măruță.

Scuze tardive din partea lui Cătălin Măruță

Din păcate, prezentatorul nu s-a oprit aici și a continuat în aceeași notă.

Cătălin lăsând glumele... Se vede că bula mass mediei, imaginea și perfecționismul și controlul, păstrarea imaginii, te-au cam deviat de la morala și valorile pe care le reprezinți, mai ales că ești o persoană celebră... Te-au cam dat peste cap... Gândește-te că ai prieteni, familie etc care vor vedea ce ai scris... Nu îți dau hate, toată lumea merită o a doua șansă... Revino-ți și gândește-te bine la ce postezi și comentezi. Ai și CNA-ul în spate, sponsorizări, contracte etc...”, a fost reacția unui internaut.

Incredibil! Locul unde toată lumea are dreptul să înjure… să facă mișto… iar dacă tu spui unuia în mesaj că e „retardat mintal…” toată lumea este afectată! Ar fi minunat să existe un CNA aici…”, a răspuns Cătălin Măruță continuând scandalul.

Realizând ceea ce a făcut, Cătălin a postat și mesajul de scuze în care își explică reacția deplasată, motivând că a fost atras și el în acest trend, crezând că dacă toată lumea se comportă așa, atunci și el este normal să facă la fel, „intrând într-o competiție fără limite”, după cum a justificat prezentatorul.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net