Câte clase are și din ce face bani Alex Delea de la Survivor România 2024: „Am fost crescut de trei femei”

#Survivor România

Câștigătorul din 2022 de la „Survivor România”, Alex Delea, a reușit să se descurce de minune în jungla Dominicană și să plece acasă cu premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro. Deși a fost unul dintre ce mai apreciați concurenți, demonstrându-le tuturor că este un adevărat supraviețuitor, nu prea multe detalii se cunosc despre el. Câte clase are, de fapt, Alex Delea și din ce își câștigă banii.

Câte clase are și din ce face bani Alex Delea / Foto: Instagram
Câte clase are și din ce face bani Alex Delea / Foto: Instagram

Alex Delea, câștigătorul marelui premiu al sezonului din 2022 a emisiunii „Survivor România”, în valoare de 100.000 de euro, a avut o copilărie grea și a primit lecții dure de la o vârstă destul de fragedă. Dacă acum tânărul în vârsta de 27 de ani, născut în Constanța, deși mare parte din viața sa a locuit în Costa Brava, Spania, este de profesie barman, pentru a se susține singur, Alex Delea a început să muncească de la o vârstă fragedă.

Alex Delea: „Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare”

Câștigătorul Survivor România 2022 a făcut școala tot în Spania, absolvind Institutul Public Cap Norfeu din Girona. Cu o copilărie mai puțin fericită, tatăl său a dispărut din viața lui la o vârstă fragedă, fiind crescut de bunica, mama și mătușa sa, pentru a își ajuta familia și pentru a se susține singur, încă de la 17 ani a început să lucreze ca barman, în barul care a devenit afacere de familie. Acesta aproape că nu avea ce să mănânce, iar curentul era un lux pentru el. Mai mult, când Alex avea 4 ani, unchiul lui a ales să își ia viața, îngreunând și mai mult situația familiei.

„De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușe-mea au plecat ca să am ce să mănânc, pentru că până la patru ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un om. Tata a ales să nu participe în viața mea.

Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare, eram cu toată familia în casă, eu plângeam și chiar nu aveau ce să îmi dea. Când aveam patru ani, a venit tragedia, pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun, numai că nu a putu să facă asta, a decis să își ia viața, din păcate”, declara Alex Delea, la „Survivor România, relatează cancan.ro.

Concurent Survivor All Stars

Pe 16 ianuarie va începe noul sezon Survivor All Stars, dedicat celor mai buni concurenți din toate sezoanele. Printre ei se numără și Alex Delea, fostul câștigător al marelui premiu de 100.000 de euro, care a plecat cu țeluri mari în Republica Dominicană și de data asta.

Concurenții din acest sezon din tabăra Faimoșilor: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4). Echipa Războinicilor este formată din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net