Catrinel Sandu îşi incinereaza azi tatăl, iar cenuşa va fi împrăştiată în trei locuri speciale

Ultima actualizare:
Catrinel Sandu alături de tatăl său
Catrinel Sandu alături de tatăl său

Vedeta îi va respecta ultima dorință tatălui ei care a vrut să fie incinerat, iar cenușa să îi fie împrăștiată la moșia lor de la țară, la Sarmisegetuza și în SUA. Nelu Sandu era bioterapeut, vindeca diverse boli, făcea exorcizări și dezlega blesteme.

Lacrimi și durere la Cimitirul Bellu din Capitală, unde a fost depus Nicu Sandu. S-a stins la capătul a patru luni de chin, iar familia îi va respecta întocmai ultima dorință. Tatăl lui Catrinel Sandu le-a spus celor dragi să îi ardă trupul, iar cenușa rezultată să o împrăștie la moșia lor de la țară, în sanctuarul de la Sarmisegetuza și în SUA, unde vedeta s-a mutat de 12 ani.

Mia Sandu a fost consolată de apropiaţii veniţi să îşi ia adio de la Nicu Sandu
Mia Sandu a fost consolată de apropiaţii veniţi să îşi ia adio de la Nicu Sandu

Zeci de persoane au venit să aprindă o lumânare ieri, la Capela Cimitirului Bellu din București, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nicu Sandu, tatăl lui Catrinel Sandu, și să-și ia rămas bun de la el. Bărbatul s-a stins la 71 de ani după un accident vascular cerebral. A stat 17 săptămâni internat în Spitalul Colentina, însă medicii, care au făcut tot posibilul să-l salveze și au plâns când acesta s-a stins, nu l-au mai putut salva. Suferea de inimă, avea diabet și hipertensiune. A lucrat toată viața în Armată, iar la pensie s-a dedicat unei pasiuni mai vechi: bioterapia. Astfel, Nicu Sandu studia efectele energiei și trata cu bioenergie oamenii cu diverse afecțiuni. Credea în blesteme, în energii malefice, reîncarnare, exorcizare și astrologie. 

Logondnicul lui Catrinel a venit de urgenţă în România pentru a-i fi alături în aceste momente dificile
Logondnicul lui Catrinel a venit de urgenţă în România pentru a-i fi alături în aceste momente dificile

În 2012 a lansat cartea „Folclor, Religie, Știință” în care răspunde la mai multe întrebări: de unde venim, cine suntem cu adevărat, ce misiune avem de-a lungul vieţii pământeşti şi unde ne întoarcem după ce părăsim această viaţă. „La nivelul medicinei actuale (deşi extrem de avansat), cauzele reale ale bolilor rămân adesea ascunse şi se percep concret doar efectele acestora. De aceea majoritatea tratamentelor au ca scop ameliorarea efectelor fără a se ajunge la cauza reală. Iar când se ajunge la cauza reală, de multe ori, din păcate pentru pacienţi, e prea târziu. Am trăit, de asemenea, fenomene paranormale în anumite locuri cu proprietăţi neelucidate cum ar fi cercurile solare, locurile posedate sau cu ecouri ale vechilor civilizaţii (de exemplu, lanţul munţilor Hercinici). Lucrarea de faţă e rezultatul acestor ani de studiu şi investigaţii. Ofer cartea tuturor celor care pot duce mesajul mai departe, asemenea unei coloane infinite”, scria parapsihologul Nicu Sandu în cartea lui. Datorită convingerilor lui, tatăl lui Catrinel a lăsat cu limbă de moarte să fie incinerat, iar astfel spiritul lui să fie eliberat imediat.

Chiar dacă Biserica Ortodoxa nu e de acord cu incinerarea și nu le face slujbă religioasă celor care aleg această variantă, Nicu Sandu va avea parte totuși, de un ritual religios susținut de un preot răspopit, precum și de onorurile militare rezervate cadrelor din Armată. Familia și prietenii și-au luat ieri, adio de la tatăl vedetei la Capela Cimitirului Bellu Ortodox din Capitală. Ieri, la prânz, a ajuns în România și logodnicul lui Catrinel, americanul Steve Schroeter, care de la aeroport a venit direct la cimitir.


    Logondnicul lui Catrinel a venit de urgenţă în România pentru a-i fi alături în aceste momente dificile Foto:Arhivă personală
Logondnicul lui Catrinel a venit de urgenţă în România pentru a-i fi alături în aceste momente dificile Foto:Arhivă personală

”O să-i respectăm dorința, aceea de a fi incinerat. El era cu paranormalul, nu cu preoții. Însă o asistentă m-a convins să-i aduc un preot și să-i citească cu puțin înainte să se stingă din viață”, ne-a spus Mia, mama lui Catrinel Sandu. ”Un preot îi va citi azi stâlpii, dar îi va face și o slujbă înainte de incinerare”, ne-a spus o apropiată a familiei. Nicu Sandu și-a presimțit moartea. În ultimul an și jumătate spunea mereu: ”Am atâtea de făcut și nu mai am timp”. Apoi a insistat la un nepot să-i dea niște copaci să-i planteze în curte.”Dacă nu-i pun acum, nu mai am când!”, spunea el. Și soția sa a presimțit ceva, pentru că l-a visat înainte să se stingă din viață duminică seară la ora 22.20. Dar și alte persoane dragi l-au visat, printre acestea, cântăreața de muzică populară Elena Soare, care a venit să-i aprindă o lumânare la Bellu. ”Nici acum nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Nu ne așteptam la așa ceva. Cenușa lui o vom împrăștia în curtea casei noastre, la Sarmisegetuza, unde mergea în fiecare an după Înălțare, dar și în Ocean”, a mai spus mama lui Catrinel Sandu, cu lacrimi în ochi.


    Foto:Click!
Foto:Click!

Tatăl lui Catrinel a salvat vieți

Apropiații lui Nicu Sandu s-au perindat lângă sicriul lui Nicu Sandu și ne-au povestit că răposatul a salvat multe vieți cu bioenergia, doar pe el nu s-a putut ajuta, pentru că bioenergeticienii nu se pot ajuta pe ei. Un caz trăit şi relatat de Niculae Sandu: “Fiind prezent la domiciliul unui prieten decedat, am simţit că acesta este viu. Am făcut un masaj energetic al meridianelor şi, după cinci minute, prietenul a revenit la viaţă, s-a ridicat şi a mai trăit câţiva ani buni.”, scria tatăl lui Catrinel pe blogul său.

Citeşte şi

A murit tatăl lui Catrinel Sandu. Se afla în spital de mai bine de trei luni EXCLUSIV

Catrinel Sandu a venit de urgență în țară. Ne-a spus adevărul despre starea de sănătate a tatălui ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net