Catrinel Sandu a venit de urgență în țară. Ne-a spus adevărul despre starea de sănătate a tatălui ei

Ultima actualizare:
Tatăl lui Catrinel  Sandu a suferit,  în urmă cu două  luni, un atac  vascular cerebral.  El se află internat la  Spitalul Colentina
Tatăl lui Catrinel Sandu a suferit, în urmă cu două luni, un atac vascular cerebral. El se află internat la Spitalul Colentina

Catrinel Sandu (40 de ani), stabilită de zece ani în America, a aterizat luni în ţară şi primul drum l-a făcut la Spitalul Colentina, acolo unde se află internat, de nouă săptămâni, tatăl ei. Mama vedetei, Mia Sandu, ne-a povestit că soţul ei, care a suferit un atac vascular cerebral, are urgentă nevoie de sânge.

În aprilie, Catrinel Sandu a primit o veste groaznică. Tatăl ei, Nicu Sandu, a suferit un accident vascular cerebral, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a făcut o operaţie pe creier. Din păcate, şi acum este internat, iar Catrinel a sosit, zilele trecute, într-un suflet, din America, pentru a-l susţine în această grea încercare. Revederea a fost emoţionantă. Catrinel a izbucnit în lacrimi, când şi-a văzut părintele drag pe patul de spital, total schimbat, din cauza bolii.

Mama vedetei, Mia Sandu, ne-a povestit despre drama din familie: ”Cât timp s-a aflat în America, Catrinel şi-a văzut tatăl doar pe video-call. Oarecum era obişnuită cu situaţia.  Dar, zilele acestea, când a intrat în camera de spital, i-au dat lacrimile, a fost emoţionant. Din fericire pentru Nicu, prezenţa ei l-a liniştit fantastic. Sperăm ca el să se simtă mai bine şi să poată reveni mai repede acasă. Nepoţelele Sara şi Lara nu l-au văzut. Va trebui să mai  treacă un timp”.

Catrinel şi Steve  intenţionează să  se căsătorească  pe 11 noiembrie
Catrinel şi Steve intenţionează să se căsătorească pe 11 noiembrie

Este internat de nouă săptămâni

Catrinel a făcut declaraţii emoţionante, la emisiunea lui Cristi Brancu, de la Antena Stars: ”Vorbesc cu tata, iar el mă ţine de mână. Se bucură mult când mă vede. Stau cu el toată ziua, ştiu că are nevoie de mine, de prezenţa mea. Familiei mele i-a mers foarte bine până la această nenorocire. Tata fusese la începutul anului la noi, în Sarasota, Florida, unde locuiesc cu cele două fiice şi cu iubitul meu, Steve. Tata l-a ajutat pe Steve să-şi pună la punct clinica medicală, i-a montat instalaţia electrică, a meşterit şi în vilă, era un munte de energie.

Mihai, alături de  mama lui, Zinaida
Mihai, alături de mama lui, Zinaida

Apoi s-a întors în România, ca să facă pregătiri, căci urma să sosim cu toţii la Bucureşti, inclusiv cu Steve şi cu băieţii lui din altă relaţie”.  Iar ieri, Catrinel ne-a spus: ”Tata vorbeşte foarte greu, sacadat. Iar atunci când nu se simte în stare să vorbească avem un cod al nostru. La «Da», mă strânge o dată de mână, la «Nu», de două ori!”.

De altfel, Catrinel a şi postat, zilele trecute, un mesaj pe contul de Facebook, în care îşi imploră prietenii să îi ajute tatăl, donând sânge: ”Timp de şase săptămâni, Nicu a făcut zilnic 7-8 antibiotice, pentru că avea endocardită pe valvă şi inima a trebuit vindecată şi ea. Vă daţi seama cum este sângele lui. Nu prea mai are. Catrinel a făcut un anunţ şi îi aşteptăm pe toţi cei care vor să doneze sânge la această adresă: Str. Constantin Caracas nr 2-8, sect 1, trebuie menţionat: Spitalul Colentina , pentru Niculae Sandu, secţia Neorochirurgie. Stă de 9 săptămâni în spital, în pat, vă daţi seama că şi-a pierdut mobilitatea. Catrinel vrea să îl pună pe picioare, a vorbit cu băieţii şi a început recuperarea”, ne-a mai spus, cu durere în glas, mama fostei vedete Prima TV, Dacă tatăl ei se va însănătoşi, Catrinel Sandu intenţionează să-şi oficializeze relaţia cu  Steve Schroeter, logodnicul ei, de profesie medic stomatolog, pe 11 noiembrie, ziua în care s-au cunoscut. 

Mama lui Mihai Albu a suferit a treia operaţie la şold

Faimosul designer de pantofi Mihai Albu (56 de ani) trece prin momente grele după ce mama lui de 91 de ani a fost operată pentru a treia oară la șold și se află la terapie intensivă. Femeia și-a luxat din nou șoldul și a trecut prin dureri groaznice vreo două ore până când a ajuns salvarea. „Mama a suferit în noaptea aceasta o a doua luxație de șold. Sperăm să nu existe o a treia operație deschisă de col femural. Nu pot să cred că trebuie să treacă prin atâtea chinuri. Mama a trecut cu bine de cea de a treia operație și e la terapie intensivă unde va mai rămâne patru zile. A trecut cu bine peste această noapte critică. Mama are un caracter puternic, e optimistă și o mare luptătoare. Abia aștept să o iau acasă! Doamne ajută!”, a scris Mihai Albu pe Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net