Ce a făcut Alex Zănoagă după ce s-a împăcat cu Simina Loica. „Cu siguranță era greu”

Ultima actualizare:

Simina Loica și Alex Zănoagă, unul dintre cele mai populare cupluri de la emisiunea ”Puterea Dragostei”, au decis să își acorde o a doua șansă, după ce s-au despărțit. Cei doi concurenți din primul sezon, care s-a difuzat în 2018, au avut recent câteva certuri și au decis să ia o pauză. Nu a durat mult, așa cum a recunoscut chiar Simina, care a povestit cum a descurs împăcarea.

Alex Zănoagă și Simina Loica s-au împăcat după o săptămână Foto: Facebook
Alex Zănoagă și Simina Loica s-au împăcat după o săptămână Foto: Facebook

Simina Loica și Alex Zănoagă, cuplu care a apărut în primul sezon al emisiunii Kanal D ”Puterea Dragostei”, au avut câteva probleme în căsnicie și au decis să ia o pauză. Astfel, Alex s-a mutut din apartamentul familiei, la părinții lui, iar Simina a rămas cu fiul lor, Dominic, acasă, Despărțirea nu a durat mult, însă.

Alex Zănoagă a plâns când și-a revăzut fiul

Simina a povestit că Alex a revenit după o săptămâna acasă, dumincă seara, de dragul fiului său. Mai mult, ei au împlinit recent doi ani de căsnicie și au decis să își mai dea o șansă. Simina a dezvăluit și că Alex a izbucnit în plâns când și-a revăzut fiul.  

”În prima seară am discutat și am ajuns la concluzia să ne dăm o șanșă pentru noi și pentru Dominic. pentru mine era mult mai greu pentru îl vedeam pe Dominic zilnic și îl vedeam că simte lipsa. Cu siguranță era greu. Când l-a văzut pe Dominic, după două zile, Alex a plâns", a spus Simina Loica, la Antena Stars.

Despărțirea se pare că i-a făcut să își dea seama că nu pot unul fără altul și chiar Alex și-ar fi schimbat comportamentul față de Simina.

Are grijă, e mai atent la cum vorbește. Comportamentul este mult mai apropiat și vrem să o luăm mai ușor. Noi ne certam din lucruri mărunte, nu avem probleme, iar de duminică am început să avem un comportament mai bun", a adăugat Simina

Ce spune Alex Zănoagă despre despărțirea de Simina

Și Alex Zănoagă a vorbit despre ruputra din el și Simina și a spus că au existat mai multe certuri. Așa că au decis, împreună, ca Alex să meargă la părinții lui.

”Este adevărat, au existat o serie de certuri între noi. Am fost supărați din motive pe care încă nu le pot spune. Eu am plecat de acasă! Am stat separați câteva zile. Toți știu că noi locuiam de aproape un an într-un apartament în Militari, renunțasem la a mai sta împreună cu părinții mei. Astfel că, atunci când ne-am certat, am luat decizia ca eu să mă duc în casa a lor mei, iar Simina să rămână la apartament”, a spus Alex Zănoagă, pentru wowbiz.ro.

Tot el a dezvăluit că, după împăcarea de duminică, speră ca lucrurile să intre pe un drum normal.

”A fost o perioadă dificilă pentru amândoi, însă, acum, încet, încet, sper ca totul să revină la normal. De ieri, ne-am împăcat cât de cât, de dragul lui Dominic, în special. Avem un copil împreună, pe care ambii îl iubim ca pe ochii din cap, în plus, si între noi sunt sentimente puternice. Vom vedea ce va urma! Acum, repet, încercăm să fim iar ca înainte”, a mai spus Alex.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net