Ce a spus Călin Geambașu despre moartea Mălinei Olinescu. Artista ar fi luat, în noaptea sinuciderii, medicamente halucinogene

Moartea Mălinei Olinescu, pe data de 12 decembire 2011, a lăsat multe semne de întrebare până și în prezent. Călin Geambașu, în vârstă de 47 de ani, consideră că s-a mușamalizat adevărul privind decesul colegei sale și a refuzat, de-a lungul timpului, să creadă că aceasta s-ar fi sinucis. El a susținut că pastilele pe care le-a ingerat ar fi avut efecte halucinogene și ar fi confundat patul cu balconul.

Călin Geambașu crede că Mălina Olinescu ar fi confundat patul cu balconul / Foto: Arhiva Click!
Călin Geambașu crede că Mălina Olinescu ar fi confundat patul cu balconul / Foto: Arhiva Click!

Călin Geambașu crede cu tărie că Mălina Olinescu nu s-a sinucis, ci a fost un accident în urma unei depresii. Este ferm convins că a sa colegă a confundat patul cu balconul, mai ales că erau papucii puși la marginea balconului, deoarece pastilele pe care le-a ingerat ar fi avut efecte halucinogene.

Călin Geambașu: „A luat cele două pastile să se liniștească”

„Avea decepții pe plan sentimental, fiindcă în rest îi mergea peste medie. Era foarte, foarte sensibilă legat de relaționările pe plan intim. Ea își dorea idealul. Ea nu voia să încerce mulți parteneri, ea voia să aibă un partener și ală să fie al ei. Au apărut elemente în următoarele 2-3 zile de care nu aveam habar. Întâlniri programate a doua zi, mesaje pe care nu le-a prezentat poliția. La IML avea echivalentul a două beri și a două pastile de calmare. Probabil a avut o ceartă cu iubitul și a luat cele două pastile să se liniștească.

În concluzia lor: în urma acestui amestec e posibil să fi confundat patul cu balconul, pentru că acele pastile sunt halucinogene. De aceea probabil erau și papuceii de casă: stângul și dreptul și Mălina a dispărut după o balustradă”, a declara Călin Geambașu, în urmă cu câțiva ani.

Artista a decedat după ce a căzut de la etaj, iar iubitul ei, Sebastian, a declarat că ea ar fi avut probleme psihice și că sfătuit-o să se trateze. Mai mult, se pare că la momentul respectiv, artista își întrerupsese tratamentul și refuzase internarea, după cum se constată din actul medical eliberat de medic.

„Doina a făcut cel mai grav lucru cu putință; și după 10 ani de la decesul fiicei refuză să facă public certificatul INML, apărut după câteva luni de la moartea Mălinei, act ce ar aduce lumină în toată nebuloasa generată de șocul de moment. Face asta fiindcă acel act o inculpă moral. Mălina urma un tratament pentru depresie (ceva uzual în zilele noastre, nu ceva grav), iar acele pastile ar fi putut să-i provoace efectul hipnotic ce a condus-o înspre eroarea de a confunda patul cu balconul. Exact așa scrie acolo (două pastile de somn + echivalentul a două beri), cum iau în mod uzual piloții, de exemplu, atunci când sunt nevoiți să adoarmă «la comandă», între zboruri, schimbând fusuri orare și continente (...)

„Noi toți am «sinucis-o» pe Mălina”

În realitate, nici până azi nu există o certitudine a celor întâmplate, în afară de raportul INML. Doina tăinuiește în mod deliberat aspectele ce o inculpă pentru neglijență morală și chiar acționară. Raportul INML este un act cu valoare concretă finală, elberat în urma anchetei demarate de Poliție.

Noi toți am «sinucis-o» pe Mălina, prin păreri inițiale greșite, sub imperiul șocului momentului, fiindcă efectiv așa s-au trezit unii să lanseze ipoteze vremelnice înainte să ajungem noi acolo, prietenii, familia. Noi și Doina am ajuns după vreo două ore, când deja cei prezenți lansaseră aceste zvonuri cu valoare de certitudine. Le-am preluat și noi, crezând că cineva a văzut ceva clar. Ni s-au livrat idei panicarde și ni s-au pus întrebări 'la sigur'. În realitate, nici până azi nu există o certitudine a celor întâmplate, în afară de raportul INML care ne-a spus lucruri precise abia după câteva luni. Acel raport o inculpă moral pe Doina, cea care pozează în «mama suferindă».

Ca părinte, ca mamă, primul lucru ar fi fost să îmi iau responsabilitatea pe umeri și să clarific măcar ce poate fi clarificat, în urma unei expertize precise. Păstrarea amintirii corecte a Mălinei o interesează mai puțin decât disculparea prin tăinuire”, ne declara, acum ceva timp, Călin Geambașu.

Pe data de 12 decembrie 2011, o știre-șoc cutremura România. Solista de muzică ușoară Mălina Olinescu s-a prăbușit de la etajul 6 al blocului e lângă Gara de Nord în care locuia și a murit! Tragedia s-a petrecut la trei decenii după ce și tatăl ei, Boris Olinescu, a murit în aceleași împrejurări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net