Călin Geambașu, detalii exclusive din procesul intentat tatălui: «Un denigrator nu ar fi complet dacă nu ar fi și laș»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Călin Geambașu a relatat în exclusivitate pentru Click! cum e de fapt situația în ceea ce privește procesul intentat tatălui său Petre Geambașu. De fapt artistul l-a dat în judecată pe tatăl său în urmă cu jumătate de an, ca ultimă soluție de a-l face pe acesta să renunțe la afirmațiile false și extrem de grave îndreptate la adresa lui.

cub calin geambasu png

Călin Geambașu a decis să vorbească despre acest subiect extrem de delicat, abia după ce informațiile despre proces au ajuns în atenția presei. Artistul oferit detalii despre întregul scandal, în speranța că în curând va putea pune punct acestui capitol, iar lucrurile se vor liniști. 

Citește și: Călin Geambașu nu iartă și nu uită! Artistul și-a dat tatăl în judecată și-l așteaptă la tribunal

«Acțiunea împotriva alegațiilor și denigrărilor "la acoperire" ale lui «Nero» e o acțiune a mea de apărare deschisă de acum jumătate de an, acțiune ce vizează mai multe fapte, ocazie cu care se va demonstra prin expertiză avizată și impostura din ultimele decenii ale "maestrului scamator". La ce ne ajută să ne închinăm la Regi Falși în timp ce adevărații oameni corecți muncesc cu seriozitate și fac sacrificii reale în domeniile lor de activitate?

După cum bine se poate observa, nu am făcut nimic public, din respect pentru actul Justiției. Și nici nu voi continua în afara acestui răspuns. În urma apariției veștii în presă, voi oferi un răspuns scurt, apoi vă rog să lăsați actul Justiției să se desfășoare fără presiune» a relatat Geambașu pentru Click!. 

Nu rata nici: Călin Geambașu, dezvăluiri dureroase din spatele scandalului cu fosta iubită: «Locuiește în apartamentul părinților mei»

Călin Geambașu: «Minciuna de rit vechi nu are eficiență»

Călin Geambașu ne-a declarat că la primul termen de judecată tatăl său, Petre, nu s-a prezentat invocând probleme de sănătate, însă nu și-a delegat nici măcar un avocat care să-l reprezinte. Mai mult Petre Geambașu ar fi cerut în mod anticipat o ambulanță care să intervină, în caz că i s-ar face rău în timpul procesului, aspect pe care fiul său îl clasifică a fi un gest de lașitate. Artistul a dezvăluit că orice acuzație a tatălui său poate fi demontată prin probe concrete.

Un alt detaliu interesant este că Petre Geambașu s-a autointulat «Putin cu valiza» nucleară, o glumă pe care fiul său o consideră crudă și «ridicolă». 

«Vă pot spune doar că tatăl meu, celebrul Nero, impostorul meloman din spatele pianului electronic (și înconjurat de marionete care nu fac nici playback-ul corect), în ultima comunicare adresată mie și apoi Judecătoriei unde a pierdut și procesul cu ENEL (despre care el spune că "nu există" + alte negări absurde ce se demontează ușor prin simple probe cronologice - securiștii comuniști trebuie să înțeleagă că "minciuna de rit vechi" nu are eficiență în fața tehnologiei - nu mai merg "strâmbele", e pe probe, nu pe vorbe), dragul meu tati s-a autointitulat ÎN SCRIS și în mod ridicol ca fiind "PUTIN CU VALIZA NUCLEARĂ". (!!!) Din dragoste, desigur... V-a păcălit, este?

Eh, "Putin ăsta" cu valiza lui, nu s-a prezentat la primul termen de judecată, spunea în paralel că presimte că va avea nevoie de ambulanță, nu și-a delegat nici avocat și nici nu a trimis motivare pentru neprezentare. Partea vătămată, eram prezenți, având reprezentare prin Av. Ioana Badragan. Parcă un denigrator nu ar fi complet dacă nu ar fi și laș.», a menționat artistul. 

«Aș vrea să pot spune "tati" din nou»

Călin Geambașu consideră că tribunalul a rămas singura alternativa în cazul acestui conflict, deși și-ar dori să se împace cu tatăl său și să aibă o relație armonioasă. 

«Cum așa, "Putin cu valiza nucleară" cerea anticipativ ambulanță? De asta a și absentat nemotivat, fiindcă știa că e afundat în negare și absurd. Procesul este ultima mea șansă de a-i trezi Conștiința bătrânului impostor. Aș vrea să pot spune "tati" din nou. Doar să merite. Eu asta măsor la un om: sinceritatea și puterea de asumare prin demnitate. Mai exact, caracterul.», a mai mărturisit Geambașu pentru Click!. 

image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net