Călin Geambașu, dezvăluiri dureroase din spatele scandalului cu fosta iubită: «Locuiește în apartamentul părinților mei»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Călin Geambașu trece printr-o adevărată dramă, în ceea ce privește relația cu fosta logodnică, Angelica Cadar, care este și mama fiului său. Vestea că artistul a executat-o silit  pe fosta iubită a lovit ca un fulger, însă situația este mult mai complexă de atât. Geambașu a dezvăluit pentru Click! maniera prin care s-a luptat în toți acești să mențină o familie unită de dragul copilului lor. 

Călin Geambașu, povestea dureroasă din spatele relației conflictuale cu mama copilului său
Călin Geambașu, povestea dureroasă din spatele relației conflictuale cu mama copilului său

Din exterior, relația dintre Călin Geambașu și Angelica Cadar este una tipic tumultoasă, în care expresia «Nici la bal, nici la spital» pare să se potrivească la fix. În realitate, artistul a suferit ani buni la rând, în încercarea disperată de a-și salva familia și de a construi alături de Angelica, mediul de care Davin are nevoie. Din nefericire, logodnica sa a demonstrat timpuriu un comportament haotic și iresponsabil, chiar și după venirea pe lume a copilului lor.

Citește și: Călin Geambașu, lovitură finală pentru fosta iubită! Angelica Cadar e bună de plată

Călin Geambașu a câștigat procesul de custodie în 2018

În 2018, Călin Geambașu a câștigat procesul de custodie asupra fiului lor, apoi fosta logodnică a continuat să-l dea în judecată pe artist pentru bunuri materiale, deși acesta îi propusese să locuiască în casa părinților săi, alături de micuț. 

Cea mai recentă decizie a judecătorilor a fost în favoarea lui Geambașu, astfel că tânăra este executată silit, pentru a plăti pensia alimentară cuvenită fiului ei. Călin Geambașu a declarat în exclusivitate pentru Click! că executarea silită este în derulare de mai multe luni. 

«Îmi propusesem să nu discut public despre lipsa de responsabilitate a logodnicei mele, Angi San, Micuța Kamikaze, însă articolele din presă care vorbesc despre neplata obligațiilor ei legale mă pun în situația de a răspunde, pentru a se înțelege situația actuală, după ce a fost în detaliu anchetată și judecată. Executarea silită este de mai multe luni în derulare, dar nu am făcut nimic public până la apariția în presă a soluției judecătorești. Etapa executării silite de acum este un efect al nerespectării hotărârii judecătorești din procesul pe care Angelica Cadar mi l-a intentat și pe care l-a pierdut în toate fazele procesuale posibile.»

Nu rata nici: Călin Geambașu, dezvăluiri uluitoare la 10 ani de la moartea Mălinei Olinescu

Călin Geambașu: «A vrut bani nemunciți și să-i întrețin familia»

Angelica Cadar a făcut primele plângeri penale împotriva artistului în 2017 și au urmat apoi altele în 2018 și 2019. Călin Geambașu ne-a spus că subiectul acestor inițiative juridice nu aveau drept scop binele copilului, ci obținerea de beneficii materiale. Logodnica sa voia ca artistul să-i întrețină familia și alți trei copii minori

«A vrut bani nemunciți și să-i întrețin în continuare familia extinsă unde nimeni nu avea serviciu, plus alți 3 copii minori? Instanța a decis: are de dat bani, ca minim semn de asumare maternă. L-am dus pe toate singur și îi mulțumesc Lui Dumnezeu și copilului meu pentru înțelepciune, răbdare și iubirea profundă de care a dat dovadă, iubire manifestată în echilibru față de ambii părinți. În apel/recurs nu a cerut nimic pentru copil, deși chipurile acela era pretextul procesului.

A cerut doar aspecte materiale. Prin executare, doar este ajutată să respecte legea în favoarea copilului, după prejudicii mari ce ne-a cauzat. Judecătorii au avut acces la toate probele ce au subliniat nevinovăția mea constantă și se pare că au apreciat la unison conduita mea umană. Îi asigur că voi continua respectând votul lor de încredere, ca și până acum.»

Geambașu a continuat să păstreze o relație apropiată cu Angelica

În ciuda conflictelor dintre ei, cauzate în principiu și de problemele de ordin psihiatric ale tinerei, Călin Geambașu a continuat să îi ofere mamei copilului său tot ceea ce avea nevoie pentru a trăi decent și pentru a avea grijă de sănătatea ei emoțională. Artistul a menționat că a mers cu Angelica în vacanțe și au petrecut momente frumoase, ce au fost întrerupte doar de acțiunile ei nejustificate. 

De asemenea, Geambașu a mărturisit că fosta partenera și-a făcut un adevărat obicei din a-l târî prin tribunale, iar singura dată când și-a retras plângerea a fost pentru a-l manipula s-o ceară de soție. 

«Deși Angelica Cadar, Micuța Kamikaze, a pierdut toate atacurile juridice asupra mea și a sensului vieții fiului meu, eu am continuat și pe parcursul procesului și a plângerilor false pe care mi le făcea (toate clasate - adică, nu există faptele reclamate) să o ajut cu tot ce a avut nevoie. Am continuat să mergem în vacanțe, să îi cumpăr diferite lucruri de care avea nevoie și să păstrez o relație frumoasă, benefică oricărui om.

Vezi și: EXCLUSIV Călin Geambașu, cadou costisitor pentru fiul lui, de 1 Iunie! Uite cât de talentat e DaviN, la 12 ani!

Doar ieșirile ei teatrale întrerupeau bunul mers al vieții noastre. Și-a retras și atacul mediatic pe care l-a declanșat de ciudă că a pierdut procesul și tot nu o luam de soție... eu nu funcționez prin japcă și intimidare. Toate aceste trucaje i-au fost demontate sistematic, prin lege și acțiuni firești și toți cei care i-au alimentat deruta abuzând de fragilitatea ei emoțională sunt vinovați mai mult decât este ea. Unii au făcut-o, obținând chiar interese materiale! »

«Locuiește în apartamentul părinților mei»

Călin Geambașu continuă cu destăinuiri și mai surprinzătoare ce constrastează radical cu acuzațiile tinerei și subliniază adevărata stare de fapt. Solistul a pus la dispoziția logodnicei sale casa părinților și mașina lui personală, iar între ei există în continuare o relație de afecțiune. 

«În prezent locuiește în apartamentul părinților mei, îmi folosește laptopul personal și îmi conduce mașina proprie. Astfel de discrepanțe radicale între reclamații și realități firești au frapat toate Instituțiile pe care Angelica Cadar le-a angrenat în derapajul ei mediatic și legal. Mii de imagini cu noi dansând sau îmbrățișați, mergând la piscine sau restaurante, pe litoral sau la munte, s-au plasat în totală antiteză cu ceea ce reclama fals Micuța Kamikaze... Mii! Toate în paralel. Două lumi!»

Care este situația actuală dintre Geambașu și fosta iubită

Geambașu a dorit de-a lungul anilor să o ajute pe Angelica să învețe din propriile greșeli și, datorită sufletului său răbdător și a dragostei imense față de fiul lui, artistul a reușit în timp să o facă pe logodnica să-și conștientizeze greșelile și să se îndrepte. 

«Practic, am întors și același obraz, dar totodată i-am arătat și oglinda acțiunilor ei iresponsabile și toate dovedite a fi nefondate, pentru a nu se perpetua așa erori pe viitor. De asemenea, mă bucur că în ultima perioadă Angi San se poartă mai frumos și cu DaviN - momentele când îl bloca pe WhatsApp în pandemie sau când nu se interesa de el sute de zile calendaristice sunt de domeniul trecutului. Toate aceste acțiuni nefirești făceau parte din sceneta grotească și eșuată pe care Micuța Kamikaze a jucat-o fără succes.»

Călin Geambașu ne-a mai spus că el și Angelica continuă să petreacă timp împreună și să meargă în vacanțe și chiar îl însoțește la cântări. 

«Le-a făcut în șir, (n.r. plângerile) prin 2018, 2019 și 2020, paralel cu procesul pentru copil și imediat după încheierea procesului, să mă țină ocupat sau să încerce să răstoarne rezultatul.

De aceea spun că tot ce făcea aiurea era paralel cu acțiuni firești. Totul a fost analizat și anchetat. Se poartă boboc în ultima vreme. Chiar îmi face și curățenie în casă și îmi ordonează hainele, deși yo nu îi cer asta. Își mai revine din amețeală, pare-se. Mă însoțește la evenimente cu trupa, etc. De atunci nu a mai făcut plângeri, dar nici nu a avut decența să meargă să-și ceară scuze, în urma rezultatelor defavorabile pe bandă rulantă. Iar eu, exact asta măsor la un om: capacitatea de a fi sincer, asumat. Mai exact, caracterul.»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net