Călin Geambașu: «Nu prin mușchi se rezolvă. Am văzut deja unde duc armele. E suficient!»

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Călin Geambașu a transmis un mesaj în legătură cu situația tragică din Ucraina, unde războiul declanșat de Vladimir Putin a făcute deja peste 130 de victime. Pasionat de strategie militară, artistul e de părere că nu prin război se rezolvă lucrurile. 

image

Călin Geambașu a făcut apel la rezolvarea conflictului pe altă cale decât aceea a armelor. 

"Fiind pasionat de istorie și strategie militară, am un mesaj surprinzător, de capitulare, în situația din Ucraina. E un mesaj de pace, care face apel la logică și la realitățile actuale din teren. E un mesaj care ne dezbracă de orgolii și ambiții politice în fața umanismului și acceptării pierderilor în continuă creștere. Poate îl va auzi cineva care să poată domoli lucrurile. Nu prin mușchi se rezolvă ce e acum în plină desfășurare... Am văzut deja unde duc armele. E suficient!", a declarat Călin Geambașu pentru Click!

Călin Geambașu: ”Ucraina, în numele Păcii, predă-te!” 

Cântăreţul este de părere că Ucraina ar trebui să se predea, pentru a se cruța vieți, dar și pentru a se opri distrugerile. 

"Ucraina, în numele Păcii, predă-te! Vei îngenunchea eroic! Iubește-ți copiii, nu ego-ul! În condițiile date (când Kiev este înconjurat de armata rusă și se duc lupte în multe alte zone), capitularea este cea mai bună soluție, pentru a cruța VIEȚI și a se opri distrugerile. 

Ucraina va ști că măcar a încercat istoric să se apere (cu un minim sprijin logistic din partea Occidentului), dar totodată trebuie să accepte supremația netă militară a Rusiei. Da, acea forță brută inadmisibilă, dar devastatoare.

Chiar dacă nu va avea direcție Europeană și NATO, Ucraina se poate consola cu faptul că Rusia lui Putin nu mai e nici pe departe bau bau-ul comunist de pe vremuri, ci este o Rusie relativ modernă (în comparație cu ce știm...). 

Te rog, Ucraina, în numele Păcii, predă-te!

Te iubim că ai încercat!", a scris artistul pe Facebook. 

Vladimir Putin a autorizat invadarea Ucrainei joi, 24 februarie

Vladimir Putin a autorizat, joi, 24 februarie, un atac masiv asupra Ucrainei, printr-un discurs în care și-a expus temerile privind o eventuală extindere NATO la granițele Rusiei și a invocat abuzurile la care este supusă populația din regiunile separatiste Donețk și Lugansk.

Vineri, 25 februarie, capitala Kiev a fost atacată și mai multe blocuri de locuințe au fost lovite de explozii. Peste 130 de victime au fost raportate de autoritățile ucrainene.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net