Călin Geambașu nu iartă și nu uită! Artistul și-a dat tatăl în judecată și-l așteaptă la tribunal

Ultima actualizare:

Călin Geambașu nu iartă și nu uită. Se pare că cea mai nouă țintă a lui Călin este chiar tatăl acestuia, Petre Geambașu. Artistul a decis să-și dea în judecată părintele și să-l implice în cadrul unui proces! 

Călin Geambașu nu iartă și nu uită!
Călin Geambașu nu iartă și nu uită!

Călin Geambașu este pus pe fapte mari și nu mai este dispus să treacă cu vederea acțiunile persoanelor care l-au rănit în trecut. Călin a dat-o în judecată pe fosta logodnică, Angelica Cadar și urmează să obțină din partea acesteia puțin peste 30.000 de lei, după ani întregi de scandal și procese. Acum a venit rândul lui Petre Geambașu să răspundă în instanță pentru acuzațiile pe care i le-a adus fiului. 

Primul termen de judecată dintre Călin și Petre Geambașu a avut loc recent, însă procesul a fost amânat pentru data de 14 septembrie.

Ar putea să te intereseze și: Călin Geambașu, lovitură finală penetru fosta iubită! Angelica Cadar este bună de plată 

Scandalul dintre Călin Geambașu și Petre a început cu mulți ani în urmă. Călin a vorbit public despre faptul că a avut o copilărie dificilă, iar compozitorul Petre Geambașu găsea de fiecare dată modalități bizare de a-l pedepsi: îi arunca jucăriile dacă nu era cuminte, sau chiar îl punea să mănânce de pe capacul de la WC.

Petre Geambașu i-a adus acuzații foarte grave fiului, fără a prezenta dovezi 

Sătul să observe că fiul său face publice episoade din trecut, Petre Geambașu a contraatacat public cu o afirmație foarte gravă: maestrul a susținut că fiul său a dorit să-și incendieze mama, însă nu a oferit detalii suplimentare în acest sens. 

Vezi și: Călin Geambașu, acuzații noi la adresa lui Petre Geambașu 

„Anul trecut a fost totul normal, au fost la piscină, au venit la noi în vizită… am ieșit împreună, la noi acasă. Treaba s-a stricat atunci când vine vorba de datorii, ne-a dat afară din casă, eram cu copilul. El vine cu aceste acuzații terifiante, apocaliptice, tot el pune în mod acuzator filmarea, dar fără să nu fie niciun incendiu acolo”, povestea Călin Geambașu, în emisiunea lui Dan Capatos. 

Fosta logodnică a lui Călin, bună de plată 

Călin Geambașu s-a judecat și cu fosta sa logodnică, mama copilului său. Judecătorii i-au dat câștig de cauză lui Călin Geambașu și, potrivit ultimelor informații, artistul a executat-o silit pentru a-și recupera datoria.

Angelica Cadar trebuie să achite cât mai repede suma totală de 35.000 de lei, decizia Tribunalului fiind definitivă și fără posibilitatea de a face recurs.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net