Călin Geambașu, lovitură finală pentru fosta iubită! Angelica Cadar e bună de plată

Ultima actualizare:

Călin Geambașu și fosta sa parteneră, Angelica Cadar, mama copilului său s-au judecat ani de zile prin tribunale pentru custodia fiului. Acum artistul i-a dat lovitura finală celei pe care a iubit-o odată, căci Geambașu a executat-o silit. 

image

După ce a câștigat procesele pe intentate de fosta sa iubită, Angelica Cadar, acum femeia este bună de plată, pentru că trebuie să-i plătească artistului 31.000 de lei, plus 4.000 de lei, onorariul avocatului. 

Angelica Cadar a suferit enorm în 2020, cînd a pierdut procesul de custodie asupra fiului ei Davin, în favoarea lui Călin Geambașu, tatăl băiatului. Doi ani mai târziu, femeia are de-a face cu un alt necaz, ce o va arde la buzunar, căci este datoare vândută fostului partener. 

Citește și: Călin Geambașu: «Nu prin mușchi se rezolvă. Am văzut deja unde duc armele. E suficient!»

Judecătorii i-au dat câștig de cauză lui Călin Geambașu și, potrivit ultimelor informații, artistul a executat-o silit pentru a-și recupera datoria. Angelica Cadar trebuie să achite cât mai repede suma totală de 35.000 de lei, decizia Tribunalului fiind definitivă și fără posibilitatea de a face recurs.

Nu rata nici: Călin Geambașu, în lacrimi! Drama prin care trece de ani buni: „Înainte să moară, m-a rugat să ...”

Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul BEJ TĂNASE GHEORGHE, la cererea creditorului GEAMBASU CALIN ALEXANDRU, împotriva debitorului CADAR ANGELICA. Încuviinţează executarea silită ce urmează a se efectua potrivit art.622 alin.3, împotriva debitorului CADAR ANGELICA, în oricare din modalităţile prevăzute de lege, pentru recuperarea creanţei în cuantum de 31.000 lei, debit principal, 4000 lei onorariu avocat reprezentând debit şi accesorii, la care se adaugă cheltuieli de executare", au decis judecătorii.

Călin Geambașu primește pensie alimentară de la fosta iubită

În urma procesului de custodie, câștigat de artist în urmă cu doi ani, judecătorii au stabilit ca domiciliul fiului lor, Davin, să fie la locuința tatălui, Geambașu beneficiind de custodie. Mai mult, potrivit aceleiași decizie a Tribunalului, Angelica Cadar este nevoită să plătească pensie alimentară fostului partener, pentru îngrijirea fiului lor, până când băiatul va împlini vârsta de 18 ani. 

După 2 ani de Procese și alte reclamații false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate”, a scris Călin Geambașu pe contul personal de social-media, după ce a câștigat procesul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net