Ce actriță a avut curajul să se pozeze fără pic de machiaj? “Se cam ferește toată lumea în online!”

Ultima actualizare:

Filmează de zor pentru filmele și proiectele în care este implicată și este foarte îndrăgită de public. Chiar azi, înainte să plece la filmări, actrița Olimpia Melinte (36 ani) , care a jucat rolul Elizei Dragomir în serialul “Vlad” de la ProTV, s-a postat pe Instagram nemachiată, așa acum se cam sfiesc să o facă majoritatea femeilor care vor să scoată în evidență doar partea lor frumoasă.

Pentru că nu sunt multe femeile care își arată adevărată față, Olimpia Melinte a demonstrat că este îndrăzneață și își arată feminitatea în toate ipostazele ei.

Avem varianta #nomakeup #nofilter #nonothing de care se cam ferește toată lumea în online și varianta după o oră în rulota de make-up. Gata îmbrăcată și machiată și cu părul așezat cu talent sub pălărie”, a scris Olimpia Melinte pe Instagram.

Un adevărat act de curaj al actriței care a primit complimente și mesaje frumoase pentru gestul său.

Îmi place, ce schimbare mișto! Chiar e un personaj diferit! Spor!”, “Ești foarte frumoasă!”,  “Îmi plac atât de mult ambele variante, dar prima e cea mai frumoasă!”, “Ești frumoasă oricum! Și cu și fără!”, au fost reacțiile celor care o urmăresc în online pe Olimpia Melinte, mămică de doi copii, un băiețel de 8 ani, Sasha, și o fetiță de aproape 2 ani, Ingrid

Ce trucuri de make-up are Olimpia Melinte

Atunci când vine vorba de trucuri de beauty, actrița a mărturisit că este adepta stilului natural și nu obișnuiește să își încarce tenul.

“Sunt adepta unui ten curat, ceea ce mi se pare esențial. Înseamnă demachiat cu grijă în fiecare seară. O dată pe lună un tratament care să curețe și hidrateze pielea. Sunt adepta naturalului, cu cât mai natural, cu atât mai bine. Dar să fie îngrijire. În fiecare seară mă demachiez, dau cu o cremă hidratantă. Mai ales că eu stau ore întregi la filmări. Tenul devine uscat și are nevoie de mai multă atenție. Și măștile sunt binevenite, dar perioada asta n-am mai avut timp de ele”, a declarat Olimpia Melinte pentru Click!

A avut pierderi de memorie după cea de-a doua sarcina

După ce a născut a doua oară, Olimpia Melinte a avut ceva bătăi de cap la filmările serialului “Vlad”, însă situația s-a remediat pe parcurs. Învăța textul mai greu dar a fost doar o perioadă, iar actrița a explicat pentru Click! ce s-a întâmplat la vremea respectivă, când a fost întrebată dacă a avut o scenă mai grea la filmări.

“Da, una care a fost deja difuzată și mi-a dat bătăi de cap, din episodul 4, în care Eliza îi spune planurile lui Iordache. A fost o secvență grea, filmată destul de repede, dar cu probleme, mai ales că memoria după sarcină nu e atuul unei femei (n.r. funcția cognitivă și memoria se diminuează în cazul femeilor însărcinate). Înveți mai greu textul. Atunci îmi era greu dar acum e ok. Am fost afectată când am filmat pentru serial, au fost mici probleme”, ne mărturisea în 2021,  frumoasa actriță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net