Cea mai bogată româncă a rămas fără cuvinte! Ce cadou extravagant a primit de la Sharon Stone

Ultima actualizare:

Click! îți spune ce cadou extravagant a primit Anastasia Soare de la Sharon Stone. A lăsat-o fără cuvinte pe cea mai bogată româncă. Momentul a avut loc cu ocazia zilei de naștere a celei poreclite „regina sprâncenelor”.

Ce cadou extravagant a primit Anastasia Soare de la Sharon Stone. Foto: Instagram
Ce cadou extravagant a primit Anastasia Soare de la Sharon Stone. Foto: Instagram

Anastasia Soare a împlinit 66 de ani, deși trebuie să recunoaștem că nu își arată deloc vârsta. Cea mai bogată româncă este arhicunoscută în toată lumea și este prietenă bună cu staruri de prima rang de la Hollywood. Astfel, cu ocazia zilei de naștere, milionara a dat o petrecere pe cinste.

Fondator și CEO al companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, Anastasia Soare și-a serbat ziua de naștere cu nume grele de peste ocean, printre care și celebra Sharon Stone.

Da, actrița care făcea furori în „Basic Instinct” a fost prezentă la petrecere. Mai mult, vedeta i-a oferit Anastasiei Soare un cadou extravagant. Bogătașa din România s-a trezit cu un tablou uriaș pictat chiar de Sharon Stone.

Anastasia Soare, cadou de la Sharon Stone! Actrița i-a pictat un tablou

Imaginile cu tabloul au fost publicate de fiica milionarei, Claudia Soare. Aceasta a transmis și un mesaj în mediul online. 

„Una dintre cele mai importante calități este prietenia. Și se poate vedea acest lucru după cât de fericiți au fost invitații. Ne-am simțit grozav”, a scris Claudia pe contul ei de Instagram.

Trebuie precizat că tabloul lui Sharon Stone nu este întâmplător. Vedeta a ales să ofere un cadou foarte personal, în condițiile în care actrița și-a descoperit pasiunea de a picta în timpul pandemiei.

Anastasia Soare, prima femeie din topul Forbes 2022

Anastasia Soare - Foto: Getty Images
Anastasia Soare - Foto: Getty Images

Anastasia Soare este prima femeie care apare în clasamentul celor mai bogați români. Cunoscută drept mogulul sprâncenelor, afacerista se află pe locul 8 în topul făcut de publicația de specialitate Forbes, cu o avere de 3,4 miliarde de lei.

În 2022, Anastasia Soare se clasează pe locul 38 în clasamentul celor mai bogate antreprenoare din America întocmit de Forbes SUA, cu o avere estimată la 660 de milioane de dolari, în creștere cu 22% de la 540 mil. dolari, în 2021.

Născută într-o familie de aromâni din Constanţa care a fugit din țară în 1989, Anastasia Soare a interacționat de-a lungul timpului cu vedete precum Michelle Obama, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, şi Kim Kardashian.

Povestea ei este una fascinantă. Milionara a plecat în America cu ajutorul soţului ei care era marinar. Acesta s-a angajat ca taximetrist, iar Anastasia a început să lucreze la un salon de cosmetică. Ulterior şi-a deschis propriul salon, iar apoi a lansat o linie de produse sub denumirea Anastasia Beverly Hills.

Vânzările au explodat după ce ce fiica ei, Claudia Soare, cunoscută drept Norvina, preşedinta companiei, a început să promoveze produsele pe Instagram. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net