Ce calvar trăiește Raluca Tănase, pe drumul spre Dubai! ”Sunt pe sedative!”

Ultima actualizare:

Surorile de la trupa Bambi, Raluca și Denisa Tănase, au dat România pe Dubai! Și-au cumpărat reședințe acolo și își petrec mai tot timpul departe de casă. Și-au luat și părinții mai nou acolo, iar copiii lor se vor naște tot în Emirate. Raluca, însă, are o singură mare problemă. Zborul cu avionul până la Dubai este, întotdeauna, un calvar pentru ea.

Raluca Tănase s-a stablit în Dubai Sursa: Instagram
Raluca Tănase s-a stablit în Dubai Sursa: Instagram

Raluca Tănase și sora ei, Denisa, au luat viața de la capăt la Dubai! Cele două surori de la trupa Bambi au descoperit un adevărat Rai în Emirate, unde și-au propus să trăiască de acum încolo. Pandemia și restricțiile din România le-a pus pe fugă, iar Densiei Tănase îi merg afacerile strună de când s-a măritat cu omul de afaceri Mircea Brânzei.

Așa că, dacă tot au dat lovitura cu afacerea cu parfumuri în Europa, aceștia au investit banii câștigați în apartamente de lux tocmai la Dubai, considerat raiul imobiliarelor. Au cumpărat vreo două-trei apartamente și intenționează să le închirieze pe bani grei. Deocamdată, cele două surori de la trupa Bambi și-au luat și părinții la Dubai, unde locuiesc încă cu chirie, până vor fi gata apartamentele recent achiziționate.

Raluca face-fețe fețe în avion!

Raluca Tănase a mărturisit, însă, că are mari probleme cu zborul din România înspre Dubai pe care-l suportă cu greu . Solista face fețe-fețe pe parcursul celor patru ore și jumătate cât este nevoită să stea în avion. Bambina a mers însă la medic și a descoperit leacul. Stă pe sedative destul de tari tot zborul!

Eu mă sedez ca să suport zborul până acolo. Sunt pe pastile de Bromazepam până ajung la Dubai! O jumătate de pastilă face minuni. Facem patru ore și jumătate până acolo. Ne-am mutat aici la Dubai! Tind să cred că și copiii noștri vor crește aici!”, a dezvăluit Raluca Tănase.

Deocamdată Raluca este singură cuc, însă speră că își va întemeia o familie la Dubai. Mai rămâne să apară și prințul însă. Deocamdată, fetele și-au luat și părinții acolo, care au sărbătorit nu mai puțin de 38 de ani de căsnicie.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net