Adina Postelnicu: «M-am rugat la Dumnezeu să ia zile de la mine și să i le dea lui. Mi l-a mai lăsat vreo 3 luni»

#Exclusiv Click!

Adina Postelnicu din trupa Heaven devine nostalgică de Paște. Și asta pentru că nu-l mai are alături pe tatăl ei. În 2018, Adina a petrecut ultimul Paște împreună cu părintele ei și de atunci farmecul sărbătorilor s-a schimbat. Artista ne-a oferit un interviu de suflet.

Adina și Glance au o familie superbă
Adina și Glance au o familie superbă

Click! Adina, cum e micuța Zaynab?

Adina Postelnicu: La noi acasă se cântă non stop, de dimineață până seara. Nu îmi doresc ca Zaynab, fiica mea, să îmbrățișeze cariera muzicală, nu, voi face tot posibilul, dar nu cred că voi avea altă șansă decât să o susțin în această carieră pe care am avut-o eu. E înnebunită! E și foarte carismatică, nu că e a mea. Și bunică-sa i-a cumpărat microfoane și toată ziua e cu microfonul și face spectacole. E genială!

Zaynab, fiica Adinei și a lui Glance. Foto: arhivă personală
Zaynab, fiica Adinei și a lui Glance. Foto: arhivă personală

Ce faceți voi de Paște, știu că aveți o familie numeroasă! Gătești?

Nu gătesc, de când mă știu mama ne-a gătit mereu, chiar dacă pleca la Vaslui, acum e în București, e lângă noi, locuim în aceeași casă și nu gătește nimeni mai bine decât mama. Eu doar mă voi relaxa de Paște. Prima zi o să o petrecem acasă, în familie, a doua zi cu familia lui Glance și a treia zi vor veni finii la noi, așa cum vin de fiecare dată, pentru că Iepurașul a lăsat cadourile la Nana și trebuie să vină să le ridice.

Adică ce cadouri a lăsat acum Iepurașul de Paște?

Bineînțeles, jucării, că sunt micuți toți finuții mei, și nepoțelul, și fiica mea. Vor merge prin grădină să își caute dulciurile, fiecare cu coșulețul în mână. E tradiție în fiecare an, cumva împrumutată, dar e frumoasă! Când eram noi copii nu mergeam cu coșulețul prin fața blocului să căutăm dulciurile, dar acum se practică și e un obicei foarte frumos!

Surorile Adina și Roxana, alături de regretatul lor tată
Surorile Adina și Roxana, alături de regretatul lor tată

Și la tine cu ce vine Iepurașul anul acesta de Paște?

La mine nu mai vine cu nimic Iepurașul, nu a mai venit de mult, mă refer la lucrurile materiale, dar mă bucur că am familia sănătoasă lângă mine și asta e cel mai important. O spun cu lacrimi în ochi, pentru că mi-aș fi dorit să îl am și pe tata în continuare lângă mine și uite că nu mai e.

Era o tradiție să fiți cu toții la masă în ziua de Paște, nu?

Da, era o tradiție. Până să nască sora mea, noi trei mergeam la biserică în noaptea de Înviere. După ce a născut sora mea ea nu a mai mers, pentru că a trebuit să stea cu Maxi, și atunci mergeam noi doi, eu cu tata, era momentul nostru. Îmi aduc aminte că în 2018 a fost ultimul Paște petrecut împreună. Nu se simțea prea bine în seara aia, dar nu a vrut să mă lase singură.

La un moment dat i-am spus să se așeze pe bancă și mă rugăm la Dumnezeu, «Doamne, ia zile de la mine și dă-i-le lui, să-l mai pot avea o perioadă lângă mine». Și mi l-a mai lăsat vreo 3 luni, doar atât, dar nu știu dacă le-a luat sau dacă le va lua de la mine sau nu, prea puțin îmi pasă, dar faptul că încă 3 luni l-am mai avut lângă mine a fost foarte important, mai ales că abia se mutase în București cu 3 luni înainte, în decembrie. Eram atât de fericită că, în sfârșit, eram cu toții, pentru că trăgeam de el de foarte multă vreme și îmi spunea să-l las să iasă la pensie și se va muta cu noi. A ieșit în decembrie la pensie și în iulie, din păcate, l-am pierdut. De câte ori vorbesc despre familia mea și cu precădere despre tata, mă emoționez foarte tare!

Adina aprinde candele pentru tatăl ei
Adina aprinde candele pentru tatăl ei

După ce luați lumină nu mergeți la el la mormânt să îi duceți?

Cu siguranță! Acolo și mergem la biserică în noaptea de Înviere, acolo merg cu sora mea și mergem la el, da!

Să trecem la lucruri mai vesele. Ce îți place să mănânci cel mai mult de Paște?

Mie îmi place salata de boeuf făcută de mama. O mănânc și de Paște, și de Crăciun, în rest nu sunt eu foarte mâncăcioasă! A, și cozonac, clar, și pască! Și cam atât! În rest, nu sunt cu sarmale, nu sunt cu fripturi, nu am chestii de genul ăsta. O pască o dau gata singură, îmi permit o dată pe an!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net