Ce fel de mamă și femeie este Geanina Ilieș? ”Îl urmăresc din umbră și îi dau libertatea de a alege”

Toată lumea o știe pe Geanina Ilieș drept fosta concurentă de la "Ferma vedetelor", dar și prezentatoare a emisiunii "Gospodar fără pereche". Însă puțini își mai aduc aminte că vedeta a debutat ca actriță într-un serial de succes, "Cu un pas înainte", în urmă cu 15 ani.

Geanina Ilieș este mama de adolescent
Geanina Ilieș este mama de adolescent

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, Geanina Varga, acum Ilieș, a debutat în televiziune la Pro TV în rolul Katiei Dinescu, o tânăra balerină din serialul "Cu un pas înainte", regizat de Jesus del Cerro. În serial, era „sora” Monicăi Davidescu, cu care s-a reîntâlnit de curând pentru un proiect.

„Am fost balerină, era un rol bun, și țin minte că Monica Davidescu era sora mea. Am o strânsă legătură cu ea și mare respect, m-a direcționat oarecum și m-a făcut să iubesc partea asta artistică.

În serialul „Cu un pas înainte”
În serialul „Cu un pas înainte”

Aveam 23 de ani. Mi-a plăcut, trebuie să ai o doză de nebunie, de iubire. Cred că dozele alea erau la mine mai mult pe televiziune. Rolul din CUPI, în primul rând m-a ajutat să-mi descopăr o altă latură de-a mea, plăcerea de a dansa. Am avut lângă mine oameni extraordinari, iar Ioana Macarie, actrița, dar și coregrafă a serialului, m-a ajutat să învăț și să simt gustul dansului. Aveam alături de mine, pe platoul de filmare, actori consacrați alături de care se visează orice tânăr ambițios.

De la ei am aflat câteva dintre tainele meseriei de actor. Am un respect destul de mare pentru actori, nu e ușor. Și tot timpul mă emoționez când discut cu ei, uite m-am emoționat când m-am întâlnit cu doamna Maia Morgenstern, cu Bebe Cotimanis, mă bucur că este posibil să avem un proiect. Este o experiență", ne-a povestit Geanina.

Mamă și gospodină de nota 10

Când juca în "Cu un pas înainte" Patrick Alexandru avea un an și 4 luni, iar acum este un adolescent în toată regulă.

„Patrick are 16 ani, a crescut. Pot să spun că sunt cea mai norocoasă mamă, asta îi spuneam și lui, că îi mulțumesc că m-a ales să-i fiu mamă. Este un copil senzațional, s-a maturizat, este foarte matur pentru vârsta lui, așa l-am crescut. Să aibă încredere în el, să-l urmăresc din umbră, să-i dau libertatea de a alege. Și să învețe din greșeli. Dar și greșelile astea oarecum i le urmăresc, pentru că îmi place din umbră să îl direcționez. Și mi se pare important să le oferim încredere copiilor noștri. El se va îndrepta către business", spune Geanina. Vedeta ne-a spus în câteva cuvinte și câte ceva despre ea. "Îmi place să fac curat, să gătesc, să împodobesc casa de sărbători, să cumpăr cadouri, ador să fac cadouri. Ador sentimentul acela când pot să ofer", a mai povestit ea.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net