Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei, când a întrebat cine e tatăl ei. Cum a reacționat Eliza

Fosta profesoară Adriana Iliescu, acum în vârstă de 83 de ani, cunoscută și drept „cea mai bâtrână mamă din România”, a tot primit, de-a lungul timpului, întrebări de la fiica ei cu privire la identitatea tatălui acesteia. Iată ce i-a spus mama ei, Adriana Ililescu!

Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei, când a întrebat cine e tatăl ei Foto: Arhivă
Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei, când a întrebat cine e tatăl ei Foto: Arhivă

Adriana Iliescu a adus-o pe lume pe fiica ei, Eliza, la surprinzătoarea vârstă de 66 de ani, intrând la vremea respectivă și în cartea recordurilor drept cea mai bătrână mamă din lume. Eliza a fost un copil extrem de așteptat și dorit, iar acum s-a transformat într-o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului, împlinind de curând vârsta de 17 ani.

Cum era de așteptat, toți copiii find curioși, de-a lungul timpului Eliza a întrebat-o pe Adriana Iliescu cine este tatăl ei. La vârsta de 14 ani, fosta profesoară „a scăpat” cu un răspuns laconic și vag. 

Ce a răspuns Adriana Iliescu atunci când a fost întrebată despre identitatea tatălui Elizei

Adriana Iliescu i-a spus fiicei sale, la vârsta de 14 ani, după repetate întrebări din partea tinerei, că tatăl ei lucrează în străinătate, fiind plecat peste hotare. „M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară.

Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, mărturisea Adriana Iliescu.

„Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări”

Timpul a trecut însă, iar acum, la vârsta de 17 ani, se pare că cele două au purtat „marea discuție”. Astfel, tânăra a primit explicațiile mult așteptate în legătură cu tatăl ei. Apropiații familiei au dezvăluit că Eliza a pus multe întrebări în legătură cu absența părintelui, însă în cele din urmă a acceptat și a înțeles modul în care a venit pe lume.

De asemenea, aceleași surse au povestit că momentul în care Eliza a aflat că nu-și va putea cunoaște tatăl a fost unul dificil, tânăra lăcrimând. 

Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat.

Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă”, au spus apropiații. 

Momentul nu a fost unul deloc ușor nici pentru Adriana Iliescu, care i-a explicat fiicei sale că nu îl cunoaște pe bărbatul respectiv, apelând la o bancă de donatori. Totuși, se pare că tânăra are în viața ei o figură paternă, în ciuda acestui lucru.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Eliza a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”, au declarat apropiații Adrianei Iliescu, portrivit Cancan.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
Smiley, alături de părinți și Gina Pistol
RADHU (2) jpg
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
FotoJet (4) jpg
banner nunta gina pistol smiley copy 2 2 png
florin piersic  jpg