Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei, c├ónd a ├«ntrebat cine e tat─âl ei. Cum a reac╚Ťionat Eliza

20 ianuarie 2022

Fosta profesoar─â Adriana Iliescu, acum ├«n v├órst─â de 83 de ani, cunoscut─â ╚Öi drept ÔÇ×cea mai b├ótr├ón─â mam─â din Rom├óniaÔÇŁ, a tot primit, de-a lungul timpului, ├«ntreb─âri de la fiica ei cu privire la identitatea tat─âlui acesteia. Iat─â ce i-a spus mama ei, Adriana Ililescu!

Adriana Iliescu si Eliza foto 4 jpg
Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei, când a întrebat cine e tatăl ei Foto: Arhivă

Adriana Iliescu a adus-o pe lume pe fiica ei, Eliza, la surprinz─âtoarea v├órst─â de 66 de ani, intr├ónd la vremea respectiv─â ╚Öi ├«n cartea recordurilor drept cea mai b─âtr├ón─â mam─â din lume. Eliza a fost un copil extrem de a╚Öteptat ╚Öi dorit, iar acum s-a transformat ├«ntr-o domni╚Öoar─â ├«n adev─âratul sens al cuv├óntului, ├«mplinind de cur├ónd v├órsta de 17 ani.

Cum era de a╚Öteptat, to╚Ťi copiii find curio╚Öi, de-a lungul timpului Eliza a ├«ntrebat-o pe Adriana Iliescu cine este tat─âl ei. La v├órsta de 14 ani, fosta profesoar─â ÔÇ×a sc─âpatÔÇŁ cu un r─âspuns laconic ╚Öi vag. 

Ce a răspuns Adriana Iliescu atunci când a fost întrebată despre identitatea tatălui Elizei

Adriana Iliescu i-a spus fiicei sale, la v├órsta de 14 ani, dup─â repetate ├«ntreb─âri din partea tinerei, c─â tat─âl ei lucreaz─â ├«n str─âin─âtate, fiind plecat peste hotare. ÔÇ×M-a ├«ntrebat unde e t─âticul ei. I-am spus c─â tati este plecat ├«n str─âin─âtate, s─â lucreze. De fapt, Eliza ╚Ötie c─â are mai multe rude, inclusiv bunici ├«n afar─â.

Dar o s─â-i spun, la un moment dat, adev─ârul, pentru c─â ea oricum va afla. I-am spus c─â mai t├órziu, c├ónd o s─â mai creasc─â, o s─â discut cu ea ╚Öi o s─â-i povestesc totulÔÇŁ, m─ârturisea Adriana Iliescu.

stanga
dreapta
Adriana Iliescu si Eliza ffoto 3 jpg
eliza iliescu si adriana iliescu jpg
adriana iliescu eliza5 jpg
Adriana Iliescu si Eliza foto 4 jpg
adriana iliescu eliza deschidere png
adriana iliescu eliza4 jpg

ÔÇ×Eliza a avut lacrimi ├«n ochi ╚Öi a pus un milion de ├«ntreb─âriÔÇŁ

Timpul a trecut ├«ns─â, iar acum, la v├órsta de 17 ani, se pare c─â cele dou─â au purtat ÔÇ×marea discu╚ŤieÔÇŁ. Astfel, t├ón─âra a primit explica╚Ťiile mult a╚Öteptate ├«n leg─âtur─â cu tat─âl ei. Apropia╚Ťii familiei au dezv─âluit c─â Eliza a pus multe ├«ntreb─âri ├«n leg─âtur─â cu absen╚Ťa p─ârintelui, ├«ns─â ├«n cele din urm─â a acceptat ╚Öi a ├«n╚Ťeles modul ├«n care a venit pe lume.

De asemenea, acelea╚Öi surse au povestit c─â momentul ├«n care Eliza a aflat c─â nu-╚Öi va putea cunoa╚Öte tat─âl a fost unul dificil, t├ón─âra l─âcrim├ónd. 

ÔÇ×Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat ├«n burtic─â, ce riscuri au existat, cum s-a n─âscut. I s-a spus ╚Öi c─â au existat riscuri mari. A ├«n╚Ťeles, asta p├ón─â la partea ├«n care i s-a explicat c─â nu ├«╚Öi v─â cunoa╚Öte niciodat─â tat─âl pentru c─â nimeni nu ╚Ötie cine este acel b─ârbat.

Partea aceea a fost dureroas─â, Eliza a avut lacrimi ├«n ochi ╚Öi a pus un milion de ├«ntreb─âri, nu a fost u╚Öor s─â ├«n╚Ťeleag─âÔÇŁ, au spus apropia╚Ťii. 

Momentul nu a fost unul deloc u╚Öor nici pentru Adriana Iliescu, care i-a explicat fiicei sale c─â nu ├«l cunoa╚Öte pe b─ârbatul respectiv, apel├ónd la o banc─â de donatori. Totu╚Öi, se pare c─â t├ón─âra are ├«n via╚Ťa ei o figur─â patern─â, ├«n ciuda acestui lucru.

ÔÇ×╚śi pentru Adriana a fost un moment dificil, cum s─â ├«i explici copilului t─âu c─â ai apelat la o banc─â de donatori, c─â nu ╚Ötii cine este b─ârbatul respectiv. Eliza a fost nevoit─â s─â accepte ├«n cele din urm─â. Are noroc cu faptul c─â na╚Öul ei, profesorul Marinescu, ├«i este foarte aproape, iar pe el ├«l vede c─â pe o figur─â patern─âÔÇŁ, au declarat apropia╚Ťii Adrianei Iliescu, portrivit Cancan.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
Pensionari din România jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg