Ce mașină conduce Edy Talent, cel mai scund manelist din România. Ce modificări a făcut, pentru a ajunge la pedale

Ultima actualizare:

Paliu Eduard Florin, cunoscut sub numele de scenă Edy Talent, unul dintre cei mai apreciați maneliști din România, nu doar că impresionează cu talentul său muzical, ci și cu modul său de a conduce o mașină, mai exact un Audi A3. Cu o înălțime de doar 100 cm, artistul a trebuit să facă ajustări pentru a se adapta la volan și a conduce în condiții optime.

Edy Talent, cel mai scund manelist din România
Edy Talent, cel mai scund manelist din România

O viață în ritm de manele

Edy Talent a avut prima sa apariție în lumea muzicii la vârsta de 15 ani și a urmat studii la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti. Deși înălțimea sa este cu mult sub media standard, aceasta nu l-a împiedicat să-și construiască o carieră de succes în muzica manelelor.

Artistul a avut o perioadă tumultoasă în viața personală, inclusiv relația sa anterioară cu Beyonce de România (Mădălina) a fost una "zgomotoasă". Cu toate acestea, focusul principal rămâne asupra pasiunii lui Edy Talent pentru mașini și modul în care se adaptează la volan.

Cum reușește manelistul să conducă o mașină având o înălțime atât de redusă

Edy Talent a condus, timp de multă vreme, un Audi A3, o mașină ce se remarcă prin performanța sa. Desigur, întrebarea inevitabilă care apare în mintea fanilor este cum reușește manelistul să conducă o mașină, având o înălțime atât de redusă.

Artistul a dezvăluit că, deși nu a făcut modificări la mașina sa, se confruntă uneori cu dificultăți în a apăsa ambreiajul la maxim, motiv pentru care preferă cutiile de viteze automate. Acest aspect este crucial având în vedere fizicul său, iar Edy Talent preferă să evite potențialele inconveniente pe care le-ar putea întâmpina la schimbarea vitezelor.

Edy Talent a mărturisit că nu îi place să poarte centura de siguranță

Manelistul a fost protagonistul unui vlog realizat de Andi Popescu, în care a ajuns la volanul unui BMW. Într-un moment sincer, Edy Talent a mărturisit că nu îi place să poarte centura de siguranță, iar Andi Popescu a fost permisiv cu preferințele sale. Cei doi au schimbat impresii pe parcursul călătoriei, iar la un moment dat, manelistul a fost invitat să conducă BMW-ul, moment în care s-a simțit cu adevărat încântat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Marin Moraru jpg
ileana stana ionescu jpeg
florin piersic jpg
Claudia Ghițulescu, sexy, în reclama la parfumul ei
Banner Sânziana Buruiană
Banner Monica Ene
Cristina Vasiu avion 1  jpg
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net