Ce părere are Mihai Petre despre infidelitate. Ar putea să treacă peste trădarea partenerei?

Mihai Petre, în vârstă de 45 de ani și Elwira, în vârstă de 42 de ani, sunt împreună de 23 de ani, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Pe cei doi i-a unit dragostea pentru dans, iar din anul 2008 au devenit o familie. Recent, juratul de la „Te cunosc de undeva” a oferit detalii despre infidelitate. Ar putea trece Mihai Petre peste trădarea partenerei de viață?

Ar trece Mihai Petre peste infidelitate? / foto: colaj Instagram
Ar trece Mihai Petre peste infidelitate? / foto: colaj Instagram

Mihai și Elwira Petre formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. I-a unit pasiunea pentru dans, astfel că au format o echipă de zile mari atât pe scenă, cât și în viața privată. Sunt împreună din 2001, iar în 2008 au devenit o familie. Au împreună două fetițe minunate, Catinca și Ariana, și o carieră de succes în meseria care i-a consacrat.

Deși au mai întâmpinat probleme pe parcurs, cei doi au trecut întodeauna peste și au fost alături unul de celălalt. „Cred că la noi funcționează respectul reciproc, faptul că ne ascuțim simțurile unul pentru celălalt, văzul, auzul, absolut totul. Prezența și faptul că ne oferim spațiu atunci când avem nevoie de el. Dar asta vine tot din ascultare și atenție și respect, până la urmă. Cred că asta, da. Eu așa simt”, a declarat Mihai Petre, pentru unica.ro.

Ce spune Mihai Petre despre infidelitate

De asemenea, juratul de la „Te cunosc de undeva” a făcut câteva dezvăluiri și despre infidelitate: „Eu nu cred. E greu. N-ai cum. Una din valorile importante, poate cea mai importantă pentru mine, în general în viață, e adevărul, așa că… Nu, nu cred că are sens”, a mai spus Mihai Petre.

De asemenea, coregraful a recunoscut că își iubește partenera de viață așa cum e: „Nu există ceva ce iubesc cel mai mult la Elwira. O iubesc toată, așa cum e. Cu de toate. Tot pachetul”.

Mihai și Elwira Petre au fost uniți toată viața de dans. Dragostea dintre ei a venit treptat, căci inițial fiecare își căuta câte un partener de dans. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar în 2012 au devenit părinții unei fetițe. Șase ani mai târziu familia li s-a mărit cu încă o fetiță.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dmitri Peskov FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net